Szexbaba California Girl

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexbabák » Szexbaba California Girl

Szexbaba California Girl

Az Intimcenter.com szexshop szexbaba választékából bemutatom ezt a szőke macát! Reális 3-D arca van a szőke lánynak, aki sosem fog neked nemet mondani! Realisztikus csodálatos szőke haja, tökéletes mellei a vágyadat szolgálják. Levehető rózsaszín bikini is jár hozzá. Valósághű 2 szerelem lyuk van a guminőn! PVC anyagú gumibaba sexdoll, a California Exotic Novelties gyártásában.
A felfújható szex babák egyre népszerűbbek. Ez egy klasszikus felfújható szexbaba, a kaliforniai lány szerelem baba. Ez a Baywatch sorozatra emlékeztető stílusban felfújható szexbaba egy modell felfújható másolata, egy életnagyságú kaliforniai szőke. A kaliforniai lány szerelem baba tökéletes kiegészítője minden legénybúcsúnak, egyben a férfi vágyainak kielégítője. Ő is egy tökéletes éjszakai társ. A kaliforniai lány szerelem baba soha nem fog megcsalni téged. Ha a baba sok helyet foglal az életedben, egyszerűen ereszd le azt. A kaliforniai lány szerelem baba nem fog panaszkodni akármelyik bejáratát használod.
A guminő és a felfújható szexbaba úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból, olyannyira nem, hogy mára már igazi nők öltöznek a guminőt imitáló latexruhákba. Egyéne válogatja, hogy ki miért bukik a szexbabákra, van, aki partner hiányában kénytelen beérni a műnővel, van, aki azért részesíti előnyben a szexbabát, mert az soha nem hivatkozik fejfájásra, és akad olyan is, aki egyszerűen a babaszerűség miatt dönt a bábu mellett, de sokan csak heccből, ajándékba szereznek be egyet.
Szexbaba rendelés: Az online szexshop webáruházban megrendelheted házhoz, vagy szállítási pontra a szexbabát. Fizetheted átvételkor, vagy hitelkáryával.
Szexbaba guminő személyes vásárlás: Ha a szexbabát, vagy szexkellékeinket személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található szexshop budapest boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexüzlet Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

12.000 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,