MySize 10 darabos kondom csomag, a méretes óvszer a tökéletes

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexpatika » MySize 10 darabos kondom csomag, a méretes óvszer a tökéletes

MySize 10 darabos kondom csomag, a méretes óvszer a tökéletes

A My-Size óvszerek népszerűsége abban rejlik, hogy az óvszer legfontosabb tulajdonságára figyel oda, azaz a méretre. Az óvszer átmérője 47 mm-nél kezdődik (a normál óvszerek átmérője 52 mm) és egészen 69 mm-ig terjed. A My Size hossza átlagosan 17,8 cm, de akár 11 cm-es péniszhosszra is biztonságosan használható.

A MySize óvszer alapanyaga a latex. A My Size óvszerek nagyobb kiszerelésben is kaphatóak az Intim Center szexshop üzletben 10-es csomagolásban előnyösebb áron! Néhányan panaszkodnak arról, hogy nem érzik biztonságosnak a kondom védettségét szex közben. Az erőteljesebb aktus mozdulatainál a tengelyen nagyobb védettséget szeretnének elérni. Ehhez válassza ki a megfelelő MySize óvszert, amellyel hasonló élmény nem történhet meg.

Az egyedi méret megakadályozza hogy kellemetlenül hátracsússzon az óvszer. Viselése könnyű és kellemes. 7 különböző méretéből az intimcenter.com szexshop webáruház kínálatából könnyen rendelhet postai úton is. Az óvszer a biztonságos és természetes érzést nyújt. Több érzés, jobb a szex! Átmérőben 60-64 mm-es méretek közt választhat. Javasoljuk, hogy több mérettel is próbálkozzon, hiszen minden pénisz anatómia más, és az érzés és érzés közt is van eltérés. Döntő fontosságú, hogy az a legjobb önnek, amelyben kellemesen érzi magát.

Személyes váráslás itt: Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Termék opciók

0 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,