Gésagolyó, lila szilikonos Vibe Therapy hüvelygolyó

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Gésagolyók » Gésagolyó, lila szilikonos Vibe Therapy hüvelygolyó

Gésagolyó, lila szilikonos Vibe Therapy hüvelygolyó

A Vibe Therapy sorozatának egy színes erotikus darabja, most a tied is lehet. Egy-két kattintással, pár perc alatt megrendelheted az Intimcenter szexshop webáruházából ezt a két golyós, gyönyörűen kialakított gésa terméket.
Ftalátmentes szilikonból készült, így nem veszélyes, nem okoz allergiát. Minden szexuális játék azért készült, hogy stresszoldás mellett csodálatos élményt adhasson.
Ez a színes, vidám gésagolyó is hasonló célt szolgál. Ergonómiailag tökéletesen illik a kezébe, a hüvelybe, és könnyű használni is a vagina falának edzésére. Magával ragadó, csodálatos Kegel-hatást fejt ki. A belső súlyokat maximális eredménykifejtésre tervezték.

A szex shop gésagolyó kínálatából ha napi szinten használják a hüvely kellően meg fog erősödni a szexhez. A design lehengerlő, a könnyű eltávolítás biztonságos. A bizsergető hüvelyi stimulációhoz az Intim Center budapesti szexshop üzlet síkosítót is javasol.

  • Az Intimcenter szex shop 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

A golyók viselhetők  közösülés közben is, mely még szórakoztatóbbá teszi mindkét fél számára. Teljesen vízálló a 100% orvosi minőségű szilikonból és ABS műanyagból készült játékszer. A csomag tartalmazza a luxus termék saját szatén táskáját is a tároláshoz. A golyók átmérője 3,6 cm. Teljes hossz 11 cm.

5.500 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,