Anális pálca, ánusz füzér

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Anális pálca, ánusz füzér

Anális pálca, ánusz füzér

Az anális eszközöknél a legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy akár saját ánuszodról van szó, akár másét használod, bevetésekor lassan és fokozatosan csináld. Használj jó sok síkosítót, és ha lehet, análsíkosítót. Mindig győződj meg arról, hogy az eszközödnek külső vége olyan, hogy nem csúszhat fel teljesen. Az anális utak felfedezése előtt érdemes beöntést alkalmazni.
A hajlékony anális füzér vagy más néven anális pálca, a hátsó bejárat az ánusz kedvelőinek ajánlott.

Az anális szex a férfiak esetében az érzékeny és jól izgatható prosztata ingerlését jelenti, míg a nők anális úton is átélhetik így az orgazmust. A férfak és nők esetében is a végbélnyílás is erogén zóna.
Mindegyik fél megtalálhatja az anális füzér sima, fokokra osztott, hosszú és erős, gyöngyözött szerkezetű anális játékában a kedvét, a behatolás mértékét!

Több színben kapható! A teljes készletből személyesen az Intim Center szexshop budapest üzletben is válogathatsz. (Cím: 1052 Budapest, Károly krt. 14. félelmelet. Nyitva minden nap! Tel: 317-0918)
A szexkütyü tíz fokozatosan elvékonyodó gyöngyből áll. Fogantyújával könnyen irányítható, így a kielégítőbb orgazmust lehet vele elérni. Nagyon jó kezdőknek.

Vizes alapú kenőanyaggal jobban csúszik. 31,5 cm hosszú, 0,5 - 2,5 cm-esek a golyók. Fokozódó nagyobbodása miatt könnyebben csúszik be a fenéknyílásba. Lila, kék és fekete színben rendelhető, az orgazmus nagyobb élvezetéért. Rendelj az Intimcenterc.om online sex webáruház kínálatából síkosítót is a pálcához!

Termék opciók

TPE0

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,