Anális szexkellékek a popsi kényeztetéséhez

A szexualitás birodalmában ha valami újra vágysz, próbáld ki az anális szexet, a végbélnyílás környékének izgatását. Az anális eszközökkel változatosan ingerelheted ezt a forró tájékot, ezáltal olyan gyönyöröket élhetsz át, melyeket eddig talán nem ismertél.

Fedezzétek fel más szemszögből is az egymásban szunnyadó őrületet és izgalmakat. Az anális használatra tervezett eszközöket keresd az Intim Center szexshopjában, vagy rendeld meg magatoknak, ajándékba.

Anális zuhany az élvezet első lépése
Az intim higiéniai eszközökkel az anális játékok sokoldalúak, sokoldalú örömet okoznak, felfedik az ismeretlen nem világát. Az anális zuhany intim gyógymód, szükséges tisztítás a közösülés előtt. Az anális beöntés eltávolítja a felesleget a testből, lehetővé teszi, hogy az élvezetre összpontosítson, fiziológiai árnyalatokat oldjon meg. Az anális játékok kedvenc szórakozássá válnak, az anális szex tisztátalanságának mítosza megsemmisül.

 • A fenékdugók vagy butt plug-ok a végbélnyílás záróizomának rendszeres edzésére használják.
  Folyamatos edzésre van szükség az ismételt anális defloráció elkerülése érdekében, mert néhány hónapos inaktivitás után a záróizom nagyon beszűkül és az új anális szexnél fájdalom jelentkezhet.
  A stimulálást statikus módon végezzük, vagyis egy dúsan kent dugót teljesen a végbélnyílásba helyezünk, egészen a dugóig, és hagyjuk egy ideig. A záróizom ebben az időben megszokja, hogy nyugodt és kibővített állapotban van. Ugyanezen okokból az anális dugós stimuláció ajánlott minden egyes felerősítés előtt.
  Az anális dugókat három fő típusban mutatjuk be – közönséges, rezgéses, és azzal a funkcióval, hogy a körtével levegőt pumpálva megváltoztathatja a hangerőt. A gyakori rezgés segít a záróizom ellazításában, amikor a dugó belép a végbélnyílásba. A térfogatváltozás a végbélnyílás tágulásának serkentését szolgálja. A dugók hossza 8 cm, a legvastagabb rész átmérője pedig 3 cm. A dugókra anális ékszerek is vonatkoznak.

Anális zuhany, rendszeres beöntés 
Különböző anális eszközök: az orvosi felszerelések nem nagyon kapják meg a maximális szexualitást. A gömbökkel ellátott kényelmes fúvókák maximális behatolást, tisztítást és izgalmat okoznak a higiéniai eljárások során. A végbélnyílás, a beöntés nem igényel különösebb készségeket: az első kísérleteket felkészítő kezdők elsajátítják a készüléket, és nem fognak érezni konkrét érzéseket. Anális tisztítószerkezet fő test, mellékletek.

 • Strapon az anális játékok királya. A heveder felcsatolható pántot jelent, de most a strap-on nevet minden testre helyezhető vibrátorra értjük. A hevederek a rögzítés módja szerint feloszthatók ezek az öveken, a bugyikon és a hevederek nélküli, hüvelybe helyezhető végű eszközök vannak.

A puha rész biztonságos, könnyen összenyomható anyag, vízzel és speciális oldattal töltve. A férfiak nyomás alatt prosztata masszázst kapnak. Anális zuhany, beöntés prosztatarák megelőzése. Az anális játékokhoz és zuhanyzókhoz speciális kenőanyag használata szükséges.

Az anális körte olyan játékok, amelyek további levegőellátással bővülnek. Az anális körtének van egy fúvókája, amely illeszkedik a végbélnyílásba. Lágy szivattyú szállítja a levegőt, a belső tér kitágul, serkenti az erogén zónákat. Az anális körte az izmokat edzi, enyhíti a fájdalmat. Cikkek análszex, és popsikényeztetés témában:

A női körte egy multifunkcionális eszköz. A beépített vibrátorok növelik a biztosított lehetőségeket azáltal, hogy többirányú hatást, pontok stimulálását biztosítják. A női rezgő körte eltávolítja a bilincseket, ellazul az anális közösülés előtt, lehetővé teszi, hogy több örömet érjen el, növelje az orgazmus idejét. A női rezgő körte a kezdők választása, akik nagy magasságot akarnak elérni.

Az intim higiénia, amely közelebb hozza az elégedettséget

Az anális zuhany az anális öröm elengedhetetlen tulajdonsága. Az Intim Center anális eszközök kereskedelmi értékesítés egyszerű, továbbfejlesztett modellek, szép funkciókkal kiegészítve. Vibrokörte nőknek, férfi körte, játékok, biztonságosak, kielégítőek.

Egyszerű mechanizmusok, amelyeket jól ismert, bevált márkás cégek készítettek jó áron, új lehetőségek a nem hagyományos szex számára, merészek, ugyanakkor mindenki számára elérhetőek. Bővítse az online áruházból, a szexbolt kínálatéból ezekből a termékekből a szexualitását:

Ezzel megnyitva a kellemes, higiénikus, nyílt anális behatolás világát a párjuk előtt, Kibővíti szexuális műveltségét, rendszeres, hálás partnerként élvezze az életet.

 • Anális gyöngyöket vagy gyöngyöket is használnak a végbélnyílás stimulálására dinamikus gyakorlatokkal. Vagyis a játékba be és beleragadni a végbélnyílásba. Cérnára fűzött labdák. A klasszikus anális gyöngyökön 5-6 sima, 2-3 cm átmérőjű és 15 cm hosszú szálú golyó található. Az ínyencek számára vannak olyan modellek, amelyek golyóival vannak eltolva a súlyponttal rezgéssel és tapintható mintával. Egyes modelleknél a golyók közötti távolság megváltoztatható mozgatásukkal.
  Az anális gyöngyöket egyenként, nagyon óvatosan helyezzük a végbélnyílásba, és az egész szálat egyenként vagy egy éles mozdulattal eltávolítjuk.

Az anális szexuális játékok használata némi óvatosságot igényel az alkalmazásban, és használat után megfelelő gondozás kell. A készüléket használat előtt meg kell mosni, sokantesznek rá. Az anális játékokat először, a sérülések elkerülése érdekében, lassan és óvatosan kell bevezetni, bőséges síkosítókkal! Használat után ajánlott alaposan átmosni meleg vízzel és szappannal.