Művagina maszturbátor, Japán Anime-X Ninime

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Maszturbátorok vaginák » Művagina maszturbátor, Japán Anime-X Ninime

Művagina maszturbátor, Japán Anime-X Ninime

Az Anime-X sorozat keskeny japán vagináját, Ninime-t, ismerd meg az Intimcenter szexshopjában. Divatos kivitele a péniszek igazi mesés izgatója, mely példátlan intenzitással kényeztet akár otthon, akár útközben.

Puha, de egyben feszes és nagyon rugalmas. Ezen felül ultra-realisztikus test, könnyű megfoghatóság, extra vágykeltés jellemzi. Belső kialakítása egyedileg bordázott a teljes alagút mentén, hogy a ki-be, vagy éppen körkörös mozgatás során mindig más-más intim területen lehessen vele különböző szex-kalandokat átélni.

Színe szerint bőrszínű. Az NMC által gyártott vagina (a Loveclonehoz hasonló) bőrbarát anyagból készült, szagtalan, ftalát-mentes. Könnyen langyos szappanos vízzel minden aktus után tisztítandó. Mérete 15 cm. Tipp: Mindenképp vedd kezedbe, ha személyesen bent jársz a budapesti szexshop üzletben Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Vagy indítsd el megrendelésed a nonstop sexshopban a nap bármely szakában az intimcenter.com sexshop webáruházban. Anime és a pina, műpina kedvelőknek kihagyhatatlan!

Az Index fórum maszturbáror topik műpina vélemények:
- Régebben sok művaginát, maszturbátort kipróbáltam. Ami sokáig megmaradt, az egy Tenga volt, igaz, gumival kellett használni, de az nagyon kellemes volt. Ezt követően vettem a Pussy Awakener-t, és az egy egész más világ volt. Jelenleg egy Fleshlight márkám van, ez leginkább a Tenga-ra hasonlít. Ezek mind lágy, puha anyagból készültek, külömböző stimuláló bordázattal. Az Awakener anyag cyberskin, de ez valójában egy lágyabb műanyag vagy gumi. Sokkal feszesebb, szűkebb mint a Tegna vagy Fleshlight: emiatt nehezebb is egy picit behatolni, de cserébe sokkal jobban, erősebben körülölei a péniszt. Apró redők vannak a járatban, és mivel kifejezetten feszes, sokkal jobban izgajta a makkot, mint a lágyabb művaginák. Nekem eddig ez jött be a legjobban, ezért keresek ehhez hasonlót, ha nincs, lehet, megint ez lesz. Nem tudom, hogy egy adott maszturbátor élvezeti értéke mennyire függhet a pénisz méretétől?

5.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,