Anális szex férfiaknak

A férfiak anális kényeztetése már egyre ismertebb szexuális téma. Lehet neked is elkerekedik a szemed, pedig sok férfi szeretné, ha párja foglalkozna vele ott is. Vagy még nem tudja, hogy szeretné!

A férfiak fejében az ánuszhoz tartozó örömforrás a homoszexualitással társult, ezért először arról kell meggyőzni, hogy nincs semmi rossz az anális örömökben még az ő nemével sem. Az anális szex témakörében a férfi lelkében elért sikerek után már aranyút vezet a végtelen élvezetéig. Persze nem rögtön az alsó képen látható nagy méretű felcsatolható dildóval felszerelt nőre kell gondolni!

Van két nagyon érzékeny pont a férfi végbélnyílásának környékén. Az első maga a végbélnyílás (ánusz), itt rengeteg idegvégződés található és nagyon érzékeny. A másik a prosztata; mely a végbélnyílástól néhány centiméterre befelé a köldök irányában található és egy kemény dudorként tapintható. Az alábbiakban rövid útmutatóval szolgálunk a hölgyeknek, hogyan kényeztethetik férfi partnerüket.

Néhány férfi nem túl nyitott az ezzel a testrésszel való kísérletezéssel kapcsolatban. Amint örömüket lelik benne, rögtön kétségbe vonják szexuális hovatartozásukat. Pedig ma már ez teljesen elfogadott dolog. Mindenesetre érdemes erről beszélgetned partnereddel, hogy elkerüld a rossz reakciókat. Ha partnered ellenáll, ne kényszerítsd őt, de próbáld meg nyitottabbá tenni azáltal, hogy kezeddel gyakrabban kalandozol erre a területre. Lassan megszokja az ánusz környékének érintését és így ez nem lesz túl nagy áldozat tőle. Ne feledd a prosztata mirigy stimulálásánál mikor közeledik a csúcshoz, három vagy több és intenzívebb orgazmust tudsz neki okozni.

  • A különleges 🔥 FÉRFI KÉNYEZTETŐK 🌡️ és ANÁLIS ESZKÖZÖK szex és önkielégítés közben is használható játékszerek:
    💎 Önkielégítésre kiváló maszturbátorok
    💎 Ismerd meg a péniszpumpa előnyeit
    💎 A szexbabák és guminők az örök kedvencek
    💎 Anális élvezet prosztata izgatóval érhető el legkönnyebben
    💎 Farokra helyezhető péniszgyűrű
    Nem csak magányos férfiaknak ajánljuk ezeket a kényeztetőket. Anyagukban, felépítésükben és tudásukban igen sokszínű a választék. Különleges élmények egyedül vagy párban a férfi izgató, maszturbátor, kényeztető, vagina, művagina, műpina, cyber szexuális segédeszközök. Érdemes szétnézni…

Ennek a játéknak bármelyik fajtájánál nagyon fontos a tisztaság. Egy fürdés vagy egy zuhany alapvető fontosságú. Az ujja(i)dat vagy a szexuális segédeszközt, melyet az ánuszba dugtál ne dugd máshová, mielőtt azt le nem mostad. A gondatlanság itt egy komoly fertőzést okozhat. Bizonyosodj meg róla, hogy kellően sok sikosítót használtál, és az elején kezd lassan, amennyire csak lehetséges.

Győződj meg róla, hogy a körmeid elég rövidek, mielőtt bármilyen anális behatolást végzel ujjaiddal. A végbél bélése vékony, és éles tárgyak által megsérülhet. Ha hosszúak a körmeid, tekerd körbe őket puha textíliával és húzzál rá gumikesztyűt.

Ujjazás – Kezd azzal, hogy bekened az ujjaidat síkosítóval. A legtöbb ember, akinek nem volt még része anális játékban, meg fogja feszíteni a záróizmait. Ha feszülnek, ne próbálj meg így keresztülhatolni, mert ez sok fájdalmat és kellemetlenséget fog okozni. Inkább rajzolj apró köröket az ánusz körül és várd meg míg ellazul. Amint ellazult, gyengéden próbáld meg az ujjadat ki-be mozgatni. Először csak kicsit hatolj be, majd lassan egyre mélyebbre, közben meg természetesen figyeld a reakcióit és arckifejezését, nehogy túl gyors legyen ez számára.

Amint elég mélyre hatoltál több dolgot tehetsz: csavargathatod a kezed, ki-be húzogathatod, mozgathatod az üreg falát követve vagy kicsi körökkel a speciális pontokat serkenve. Az anális játékok hatása leginkább orgazmus közben érezhető. Ha az ujjaddal stimulálod a prosztatáját, miközben eléri az orgazmust, az öröm egy új kapuját nyitod meg előtte, egy olyan kaput, melyet szeretne ha máskor is kinyitnál.

Anilingus – Mielőtt hozzákezdenél az ánilinguszhoz, vagyis az ánusz nyelvel történő izgatásához, mosd le alaposan a területet. A tisztítás után a test ezen területének nyalogatása semmiben sem különbözik a többitől, viszont a partner számára nagyon izgató. Mint a többi anális játéknál, itt is fokozatosan haladj befelé és közben figyeld, hogy partnerednek ez milyen érzést okoz. Egy tökéletes megoldás az ánilingusz elkezdésére, ha felláció közben áttérsz erre a területre is. Ez a terület nagyon érzékeny, nyelveddel rajzolj rá köröket, használd a nyelved csiklandozáshoz, és mikor már úgy érzed készen áll behatolhatsz.

Az ánuszhoz való hozzáférés kicsit nehezebb, mint a péniszhez, de van több olyan pozíció, mely ideális hozzá. Az egyik ilyen pozíció, mikor a férfi a hátán fekszik feneke alatt egy párnával, lábait behajlítva, enyhén széttárva a hasa fölé húzza. Egy másik ilyen pozíció lehet, mikor a férfi négykézláb térdel, ekkor szintén könnyen hozzáférhetsz az ánuszához.

Anális közösülés – Az anális közösülés csak kis mértékben különbözik attól, mint amikor az ujjaidat használtad. Még akkor is ha ő kért téged erre és örömét leli benne, egy kicsit megijedhet, ha egy akkora dologgal akarsz behatolni, mint amekkora egy dildó műpénisz vagy vibrátor (szexuális segédeszköz amely rezeg).
A felcsatolható (strapon) vibrátor vagy felcsatolható dildó is elterjedt. A siker kulcsa a megfelelő mennyiségű sikosító, a terület megfelelő ellazítása és a lassú óvatos behatolás. Kérd meg, hogy közben mondja, mikor szeretné keményebben vagy gyorsabban és ne legyél szégyenlős közben a péniszével is játszani. Ha kiváncsi vagy a szexuális segédeszközökről szóló cikkekre, az alábbi témákat ajánlom: anális, anál, popószex.

Az anális játékokhoz ha férfiról ha nőről van szó, anális szex kellékeket beszerezhetsz szexshopból. Budapesten a nagy választékú Intim Centert ajánlom és a személyes vásárlást. Ha interneten szeretnél rendelni, a sexshop webáruházban megteheted. Forrás: Szexpláza sex portál.

felcsatolhato_dildoval_no_pozol

Ne nézze, hogy mások élvezik az anális szexet, itt az ideje, hogy kipróbálja magát. A legtöbb férfi számára a szamár a legtabubb terület a szex során. Mert ha csak ott engedi meg a második személyek jelenlétét, akkor a férfiassága azonnal kudarcot vall, és valami rosszra gyanakszik (azonban a “rossz” és az elítélhetőség csak a FÁK-ban és a muszlim országokban él).

Kezdje stimulálni a prosztatát

Bár valójában minden embernek van egy kis idegkötege, amely kifelé hasonlít egy anyára, amely közvetlenül a végbélnyílás közelében helyezkedik el, ahogy azt általában nevezik. A prosztatát nagyon gyakran nevezik férfi G-pontnak, mert a rá gyakorolt hatás sokkal fényesebbé és hosszabbá teszi az orgazmust. Sok tudós most kutatást végez, hogy kitalálja, miért befolyásolja a prosztata stimulációja a szexuális élvezetet. De tudod, mi a különbség, miért? Ha vannak olyan manipulációk, amelyek növelhetik az orgazmust, akkor fel kell tenned magadnak a kérdést: “hogyan?” ahelyett, hogy “miért?”

És bár az anális szex nem nagyon megvitatott téma, az emberek megpróbáltak teljesen más, sőt őrült tárgyakkal kölcsönhatásba lépni. Csak beírja a Google-ba, hogy “vizeletkerámia, anális szex” vagy “ókori római falloszok”. A múltban a férfiak nem féltek az ilyen szórakozástól, de az utóbbi időben a heteroszexuálisok körében nem szokás bármilyen módon stimulálni a prosztatát. Azt hiszem, sokan félnek még megpróbálni is. Mi van, ha tetszik, és ez azt jelenti, hogy valójában meleg vagyok?

Hogy eloszlassuk ezeket az őrült félelmeket, kapcsolatba léptünk Dr. Charlie Glickmannal, aki egy egész könyvet írt arról, hogyan lehet stimulálni a prosztatát, és miért nem szabad figyelmen kívül hagyni ezt az erogén zónát. Megválaszolja a legnépszerűbb kérdéseket, amelyeket heteroszexuális férfiak rendszeresen feltesznek neki: Fáj? (nincs); Higiénikus? (tőled függ); Meleg leszek emiatt? (természetesen nem).

Az orvos első tippje: ne feledje, hogy itt nem forgat. Ne próbálja megismételni azokat a műveleteket, amelyeket a Pornhub filmjeiben látott (egyébként tudta, hogy az anális szex kategóriája mindig az első három legnépszerűbb között van Oroszországban?). Ilyen taktikával egyszerűen belefut abba a ténybe, hogy a szex, amelynek kellemesnek kellett lennie, rendkívül fájdalmas lesz. És mi lehet kiábrándítóbb és elbátortalanítóbb, mint a kínzássá vált öröm (kivéve persze, ha rajongsz a kínzásért)? És ne felejtsük el, hogy a színészek hetente néhányszor anális szexet folytatnak, megszokták.

A második tipp az, hogy mielőtt megkérne egy lányt, hogy stimulálja a prosztatáját, kísérletezzen magántulajdonban. Igen, ez a gyakorlat felejthetetlen orgazmust fog adni, de először meg kell szoknia, és hozzá kell szoknia ahhoz a gondolathoz, hogy normális és nem természetellenes. Meg fogja érteni, hogy milyen cselekedetek kellemesek az Ön számára, mit vár el partnerétől szex közben, és mi hozhat fájdalmas érzéseket. A kezdeti kutatás elvégzésével elkerülheti a kínos beszélgetéseket és tárgyalásokat a lánnyal az ágyban.

Természetesen ne próbáljon nulláról százra menni öt másodperc alatt. Kezdje rendszeres előjátékkal, amelyet garantáltan élvezni fog. Amikor felkelt, kevesebbet gondolkodik, az örömre összpontosít, és könnyebben kísérletezik. Ezenkívül bocsásson meg nekünk ezekért a rendetlen részletekért, az előzetes simogatások során a végbélnyílása ellazul, ami természetesen egyszerűsíti a folyamatot is. Dr. Glickman elmagyarázza: “Ismerd el, hogy bizonyos tevékenységek, amelyek fantasztikusnak tűnnek szex közben, valószínűleg nem megfelelőek, miközben a főnököd levelét olvasod.”

Amint megengeded magadnak, hogy még egy kicsit is kényeztesd magad, és megkóstold a tiltott gyümölcsöt, ne nyugodj, amíg teljesen be nem zárod ezt a gestaltot. Kísérletezni szeretne játékokkal, partnerrel és új pózokkal. A legfontosabb, hogy ne próbáljon ki mindent egyszerre. Az anális szex az a helyzet, amikor csendben vezetsz, messzebbre fogsz menni.

Anilingus
Ugh, milyen horror, nyelv és valaki segge? De tudod, hogy az emberek nem is több száz, hanem több ezer éve foglalkoznak anilingussal. Az ókori görögök, a rómaiak, az egyiptomiak és az inkák mind stimulálták a prosztatát a nyelvükkel.

Amikor 2015-ben megjelent a lányok epizódja, amelyben antilingust mutattak be, rengeteg néző rendkívül elégedetlen volt azzal a ténnyel, hogy ez a szexuális szórakozás ki volt téve a nyilvánosságnak, és ami a legfontosabb, pozitívan mutatta be. Tehát valakinek úgy kellett döntenie, hogy kipróbálja. Valójában még ezt megelőzően Woody Harrelson anilingust csinált a True Detective-ben. És a Hogyan lehet megúszni a gyilkosságot sorozatban volt egy ilyen szexjelenet.

Hidd el, a prosztatával való kölcsönhatásnak ez a formája a legjobb módja annak, hogy elinduljunk ezen az úton, mert ez nem jelenti a behatolást. Annak érdekében, hogy pihenjen és jól érezze magát, először zuhanyozzon, majd feküdjön le és érezze jól magát. Ha valaha is megérintette a golyók és a végbélnyílás közötti gát, akkor tudja, hogy ez egy rendkívül érzékeny terület. Ezért annak érdekében, hogy térdével ne üsse arcába a lányt hirtelen örömtől vagy hormonok rohanásától, azt tanácsoljuk, hogy feküdjön le.

Ha annyira aggódik a higiénia miatt, hogy egy zuhany nem elég, először szőrtelenítse el. By the way, megszabadulni a szamár szőrétől nem is fáj túl sokat, ellentétben a tojással. Először is, az ilyen szőrtelenítés nagyon esztétikus. Másodszor, jobb hozzáférést biztosít a G-ponthoz.

Ne feledje, hogy 2016-ban Amber Rose mindenkinek elmondta, hogy Kanye hatalmas rajongója az ujjaknak, és szinte impotens lett, amikor megpróbálta tagadni függőségét. Egy 2010-es tanulmány szerint a férfiak 24% -a próbálta már ki az anális szexet ujjakkal. Tehát ez nem is olyan ritka, mint West gondolta. Ez a következő lépés az anilingus után (bár általában párosítani kell, mint a paradicsom és a sajt a pizzában), ami egy kicsit több előkészítést igényel. Itt az ideje használni a kenőanyagot. Ha azt tervezi, hogy kombinálja az ujjazást és az anilingust, akkor kellemes ízű.

Mint mondtuk, minél csendesebbre megy, annál messzebbre megy, ezért ne rohanjon mélyreható kutatást végezni. És mindig emlékezzen arra, hogy nincs olyan, hogy túl sok kenés. Azt tervezi, hogy hagyja, hogy barátnője a seggébe dugja az ujját. Egyáltalán nem könnyű. Tehát a lehető legnagyobb mértékben pihennie kell, és bíznia kell benne. Valószínűleg nem fog egyszerre három ujjat beléd tenni. Ha nem tud segíteni, de úgy gondolja, hogy az ujjazás nagyon higiénikus, vásároljon latex kesztyűt. Először is még kellemesebbek lehetnek, másodszor pedig a lány kesztyűt tett, örömet adott neked, eldobta, és senki sem érzi magát piszkos állatnak.

Anális szexuális játékok

A vibrátorok nem csak azoknak készülnek, akiknek vaginájuk van. Micsoda meglepetés. Öt percbe telik, amíg megtalálja a prosztata masszírozót. Annak érdekében, hogy ne szégyellje magát, amikor kiválaszt egy modult a boltban, rendelje meg az interneten, és két nap múlva garantáltan élete legjobb orgazmusa. Szerinted ez túl sok? Nem állsz készen a segged rezgésére? Igaz, nem könnyű elfogadni és megérteni. Ezért kezdje vibrációs funkció nélküli vagy kis masszírozókkal. Javasoljuk, hogy válasszon egy készletet, amelyben beállíthatja a vibrátor vagy a dugó méretét. Hozz magaddal egy kis játékot, ami nem hoz zavarba, és nem okoz szorongást és aggodalmat. És jobb, ha először megpróbálsz szórakozni vele, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem fáj.

Eszköz vásárlásakor ne felejtsük el a kenőanyagot, amelyre biztosan szüksége lesz. A szexuális játékok esetében a legjobb, ha szilikon helyett víz- vagy olajalapú síkosítót használ, ami tönkreteheti őket. De ne feledje, hogy az óvszerrel végzett normál szex során soha ne használjon olaj alapú síkosítót, mert elszakad tőle.

Rögzítés
És most itt az ideje az igazi anális szexnek, barátoknak. 2009-ben az Egyesült Államokban a szexről és a kapcsolatokról szóló országos felmérés megállapította, hogy azok a nők, akik rendszeresen részt vesznek anális szexben, sokkal erősebb orgazmust tapasztalnak, mint azok, akik a hüvelyi szexre korlátozódnak. Nyilvánvaló, hogy ahhoz, hogy továbbléphessen a szamárral való szórakozásra, el kell kezdenie bízni a partnerében, bíznia kell benne, és nem kell félnie kísérletezni. Tehát ne menj ki azonnal. De tény, hogy még azok a nők is, akiknek nincs prosztata, több örömet szereznek az análistól, mint a rendszeres szextől. Mit mondhatunk a férfiakról? Számos BDSM fórumon olvassuk, hogy sok férfi panaszkodik, hogy túl gyorsan, amikor anális szexet kapnak. Ez a baj. Azt is leírják, hogy a rögzítésből származó orgazmus erősebb és fényesebb, mint általában.

Mentálisan fel kell készülnie arra a tényre, hogy a lány a segged mellett lesz, hevederrel a kezében. Az orgazmushoz vezető út első lépése a zuhany, amelyben alaposan meg kell mosni, hogy ne kelljen aggódnia a következmények miatt. És azt tanácsoljuk, hogy ne fogyasszon olyan ételeket, amelyek erőszakos reakciót okoznak a belekben. Úgy gondoljuk, hogy nyilvánvaló, miért.

Gondolj vissza az első alkalomra, amikor anális szexet folytattál egy lánnyal. Biztosan megpróbáltad rászánni az idődet, és nem bántani. Természetben kell válaszolnia neked. Cselekedeteinek simanak és szelídnek kell lenniük. És természetesen sok kenés kíséretében. Jobb túlzásba venni, mint nem kapni. Képzelje csak el, milyen lenne lecsúszni egy csúszdán egy vízi parkban víz nélkül. Tehát a csúszda a feneked.

Valószínűleg sokan, akik megnyitották ezt a cikket, már írják a megjegyzésekben, hogy bunkók vagyunk. Nagyon valószínű, de biztosan nem ajánlanánk valamit, ami nem nyújt őrült örömet. És hogy feladod-e vagy sem, az teljes mértékben rajtad múlik.