A TOP szexjátékszereket így használd szex és önkielégítés közben

Rengeteg szexuális játék van forgalomba. Bár ez csodálatos annak biztosítására, hogy minél több lehetőséged legyen egy játék által okozott örömre, De kissé megnehezíti a döntés meghozatalát, miközben játékot próbálsz vásárolni.
Mikor online szexshopban böngészed a kínálatot, vagy szexboltban nézegeted az orgazmust ígérő szexcikkekkel teli polcokat a legközelebbi szexjáték boltban. Annyi minden van! Melyik a megfelelő neked?

A játékokat általában néhány kategóriába lehet bontani: csikló és más testen kívüli játékok, belső hüvelyi játékok, péniszgyűrűk, szopás ujjak és anális játékok . Ezen kategóriákon belül további alkategóriák is vannak, például van egy szívójáték, egy golyó, vibrátoros bugyi, amelyek mind klitorisz játékok, és anális gyöngyök és popsi dugók a popsi játékokban.
És a szexuális játékok nagyszerű tulajdonsága, hogy az emberek folyamatosan új és kreatív módszereket találnak el az új szexuális játékok készítéséhez. Néhány évvel ezelőtt a csikló szívó vibrátorai még nem is léteztek, és most az egyik legjobban eladott termék, rengeteg vállalat fejleszt, hogy elkészítse saját verzióit.

Vibrátor

A vibrátor a legnépszerűbb szexeszköz a hölgyek körében. Készletünkben a klasszikus modellektől kezdve, a legmodernebb technológiát alkalmazóig minden típus megtalálható. A kényeztetők minden esetben minőségi gyártóktól származnak, így használatuk maximálisan megbízható és minden elvárást kifogástalanul kielégítő.

Változatos anyagok, formák, méretek és színek! Nők és férfiak egyaránt találhatnak maguknak izgalmas kényeztető eszközt. Ár tekintetében szintén ügyeltünk rá, hogy termékeinkkel széles palettát fedjünk le, így kiemelkedően kedvező árú, és prémium árkategóriájú vibrátort egyaránt talál kategóriánkban. Emellett rendszeres akciókkal és kedvezményekkel biztosítjuk, hogy vásárlóink minél minőségibb termékekhez juthassanak hozzá, kedvező áron. Akár egyedül, akár partnerrel használja, egy buzgó kis barát sokkal érdekesebbé teheti nemi életed. A vibrátor használata.

Tojás vibrátor

A vibrotojás egészen apró, funkciójában vibrátorokhoz hasonló, legtöbbször tojás alakú női kényeztető.

A vibrátorokhoz hasonlóan a vibrotojások is rezgő funkciójukkal nyújtanak gyönyört. Apró méretüknek köszönhetően rendkívül diszkrét használatot tesznek lehetővé, így extrémebb környezetben, akár séta, vagy munka során is használhatók. A tojás vibrátor használata.

Nyúl vibrátor

A csiklókaros vagy csiklóizgató karos vibrátorok segítségével több erogén zónádra egyszerre tudsz hihetetlen impulzusokat gyakorolni.

A gyöngyös nyúl vibrátorral így biztosítva magadnak a hosszú, mámorító gyönyöröket. A női önkielégítés legismertebb eszköze, de szex közben is sokan kedvelik. A nyúl vibrátort így kell használni.

Fenékdugó

Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott anális örömöket nyújtó kényeztetők. Arra való, hogy behatoljunk vele a végbélbe és ott is hagyjuk. A anális dugók rövid, vaskos játékszerek, középen megvastagodnak a nyakuknál pedig elvékonyodnak és egy széles talpban végződnek.

Miután bedugtuk a záróizmok közrefogják a dugó nyakát, így a helyén tud maradni. Vannak olyan plugok is, amelyek enyhén hajlanak, hogy a prosztatát is tudják ingerelni. Vibrációs funkcióval általában nem rendelkeznek, ezek a hátsó örömöket okozó popsidugók. A popsi dugót a butt plugot így kell használni.

Prosztata maszírozó

A prosztata vagy p-pont ahogy gyakran nevezik, egy kis izmos mirigy, amely az ejakulátumban található hígító folyadékot termeli. Segíti a sperma meghajtását a péniszből. Idegvégződések veszik körül, amelyek nagyon jól érezhetik magukat, ha éppen megérintik őket.

Kíváncsi vagy? Olvasd el, hogy megtanuld, hogyan találhatja meg ezt a hátsó csodát a prosztata izgatót, és hogyan hozhatod tested orgazmusba, és hogy a prosztata vibrátort hogyan kell használni? Rezgő prosztata vibrátor használata, és nem rezgő prosztata masszírozók használata.

Wand

A masszírozó gépek az erős és nagy méretű wand vibrátorok rendkívül közkedveltek napjainkban. A masszírozó vibrátorok nem csak szexuális örömszerzőként használhatóak, de kiválóan alkalmasak a teljes test, nyak, váll, hát átmasszírozására is.

Akár egy kellemes előjáték keretében. A legerősebb rezgő masszázsra képesek, hálózati és akkumulátoros változatban is készülnek. Sok nő análszex közben izgatja ele a csiklóját. A wandok masszírozó gépek használata.

Péniszgyűrű

A farokgyűrű az erekció megerősítését célozza: elszorítja a vénákat, ezáltal nem engedi kifolyni a hímvesszőből az oda beáramlott vért. A péniszgyűrű ily módon a pénisz folyamatosan merev marad egészen a közösülés végéig. Férfiak egy része arról számol be, hogy a magömlést is késlelteti a péniszgyűrű használata.

A vibrálós gyűrű egy speciális szilikon vagy más alapú péniszgyűrű fajta, amelyen rezeg is használatban közben, ezáltal a női nemi szervet is izgatja az együttlét közben. A péniszgyűrű használata.

Análfüzér

Az anális füzér, anál gyöngysor egy gömbökből álló füzér, melynek végén egy karika található. Kellemes érzést ad, amikor a gyöngyöket egyenként a végbélbe nyomjuk, és fokozható vele a férfiak orgazmusa, ha az ejakuláció pillanatában kihúzzuk.

Az izgatási lehetőségek végtelenek. Amikor tiszta a hüvely is izgatható vele.  Az anáfüzért, az anális gyöngyöket így kell használni.

Remélhetőleg megtanultál egy-két dolgot a szexuális játékok használatáról és a játékokkal való szexről is. Akár szexjátékot használsz egyedül, akár társaddal, ne felejts el biztonságban maradni, kövesd a használati utasításokat és érezd jól magad!