15 féle vibrátor nőknek. Hogyan válasszuk ki, miben különböznek egymástól, mennyibe kerülnek

A női vibrátorok nagyon változatosak. A legtöbb modell elegánsnak tűnik, nem úgy néz ki, mint az a testrész. A több száz lehetőség megértéséhez érdemes tudni, mi a különbség a vibrátorok között, mire kell figyelni vásárláskor. Végül is nem csak a megjelenésről van szó, hanem az expozíció módjáról, a stimulációs pontokról, a speciális funkciókról is, amelyek világosabbá teszik az alkalmazást.

Az összes női vibrátor anyag, méret, funkció szerint különböztethető meg. Vannak vízálló modellek is, újratölthetők vagy akkumulátorosak. Egyesek csak rezegnek, mások forognak, hajlítják és masszírozzák a testet különböző módon. De nagyon fontos tudni, hogy mely területeket fogja a legjobban stimulálni a szexuális játékszer.

Hogyan válasszunk vibrátort egy nő számára?

A helyes vásárláshoz válaszolnia kell néhány kérdésre:
Milyen testrészekre fogják használni a szexuális játékot? Vannak modellek a belső és külső stimulációra, a csiklóra, a mellbimbókra, a G-pontra vagy a végbélnyílásra. Néhány dolog nemcsak önálló játékhoz, hanem páros játékhoz is alkalmas.

Milyen formájú legyen a modell? Valaki realistát akar, és valaki olyat ami nem hasonlít az igazi péniszre. Vannak olyanok, akik elegáns dolgot szeretnének vásárolni, és vannak olyanok, akik szeretik az erőteljes berendezéseket. A vibrátorok alakja nagyon eltérő, és jobb, ha előre meghatározza preferenciáit.

Van idő a készülék gondozására? A tisztítás és tárolás módja az anyagtól függ. A realizmusok nagyobb figyelmet igényelnek, mint a szilikonból vagy PVC-ből készült szexuális játékok. És az üveg, fém vagy műanyag a legkönyebben tisztítható.

Vízben fogják használni? Egyes játékok “félnek” a nedvességtől, mások könnyen ellenállnak a fröccsenésnek, és vannak olyanok, amelyek víz alá merülhetnek. A fürdőkádhoz és a zuhanyzóhoz jobb, ha vízálló opciókat használ.

Mi a legegyszerűbb módja a kezelésnek? Léteznek vibrátorok távirányítóval. Néhányat okostelefonról kapcsolnak be. De fizetnie ezekért a funkciókért. Függetlenül attól, hogy a távirányító hasznos-e vagy sem, jobb előre eldönteni. Egyesek számára elegendő gomb van az eszközön magán.

Hol lehet elemeket vásárolni? Az újratölthető opciók nem igényelnek további költségeket, újratöltés céljából csatlakoznak a hálózathoz. Az elemekkel működő opciók olcsóbbak, de további fogyóeszközöket igényelnek. És gyakran az energia rossz időben fogy el, és nincsenek új elemek. De miért nem vásárol akkumulátorokat elemek helyett? A játék olcsóbb lesz, de az akkumulátorok feltölthetők.

Ha női vibrátor vásárlása előtt válaszol ezekre a kérdésekre, sokkal könnyebb lesz választani. És érdemes megérteni a különböző modellek felhasználási módjait és formáit is.

Női vibrátorok különböző stimulációkhoz

Minden szexjátékmodellt úgy terveztek, hogy meghatározott területeket célozzon meg. Egyes termékek ideálisak külső stimulációra, másokat úgy terveztek, hogy belemerüljenek. A vibrátor választás során érdemes eldönteni, hogy mely erogén zónákra választja a vibrátort.

A csikló stimulálásához. Ezek női vibrátorok a külső hatásokhoz. A csiklóvibrátorok csak rezegni tudnak, nagyon izgalmas, kellemes választ vált ki a szervezetből. Mások léghullámokat produkálnak, és ez garantálja az orgazmust még azok számára is, akik még soha nem tapasztaltak ilyen örömöt. A csikló szexuális játékszerek pedig speciális eljárásokkal pulzálhatnak vagy csiklandozhatnak kényes területeket.

Hüvelyi masszázshoz. Ezek merülő modellek, behelyezik őket a hüvelybe, hogy a normál szexhez hasonló érzéseket adjanak. Néhányat önállóan kell mozgatni, mások pulzálnak, súrlódásokat imitálva, kézmozgatás nélkül. A szín, a merevség, a méretek eltérőek lehetnek.

A G-pont megcélzásához ezek ívelt szexuális játékok, amelyek segítenek megtalálni az érzékeny területet a hüvely elülső falán. Leggyakrabban a maximális rezgés érezhető a csúcson a kívánt pont stimulálása érdekében. Egy ilyen dologgal masszírozhatja a csiklót, de érdekesebb bevezetni a testbe.

Análvibrátor. A modell sajátossága a talp, ami a korlátozója, feladata hogy megakadályozza azt hogy a szexuális játék mélyen belemerüljön. Használható hüvelyi szexhez is, de fontos, hogy ne váltogassa a különböző “lyukakat” a készülék tisztítása nélkül, hogy az alkalmazás biztonságos legyen! A vibrátort férfi használhatja, amivel képes lesz masszírozni a prosztatát.

Kiemelt termékek

A kettős stimulációhoz. Egy ilyen vibrátorral egyszerre két vagy három területen is cselekedhet. Nagyszerű példa erre a nyúlvibrátor, amely egyszerre masszírozza a csiklót és belemerül a hüvelybe. Vannak olyan modellek, amelyek két folyamattal rendelkeznek: az egyik a hüvelyre, a második a végbélnyílásra. Több terület masszázsa többször növeli az orgazmus valószínűségét.

A vibrátor megvásárlása előtt fontos előre eldönteni, hogy melyik zónában van szükség a modellre! Ha szereti a csikló stimulációját, akkor jobb, ha masszírozót, érintésmentes stimulátort vagy vibrációs golyót vesz. A hüvelyi simogatáshoz jobb, ha reális, G-pont masszírozót vagy vibrátort vásárol.

A vibrátorok nők számára

A női vibrátorok fajtája és alakja nagyon eltérő lehet. Egyesek hasonlítanak egy valódi testre, mások egyáltalán nem tűnnek szexuális játékszernek. A megjelenés fontos a használat során, mivel esztétikai élményt is nyújt.

Valósághű vibrátor. Nagyon hasonlít egy férfi péniszéhez. A szín természetes. Az anyag finom, de rugalmas. A valósághű vibrátor különböző méretű, bármilyen simogatásra alkalmas. Ugyanakkor a törzsön, a fejen és még a herezacskón lévő koszorúk is jól kidolgozottak.

Vibrátor nyúl. Két zóna – a hüvely és a csikló – stimulálása. Gyakran a két rész rezgése külön bekapcsol, elkezdheti a külső erogén zónák simogatásával, majd összekapcsolhatja a mozgást. Ez a legkeresettebb szexuális játékszer, sok nő szereti. A rezgések a test belsejében, a hüvely bejáratánál és a csiklón érezhetők, ami azt jelenti, hogy az orgazmus nagyon gyorsan elérhető.

Pillangó vibrátor. Külsőleg hasonlít egy gyönyörű rovarra, de a mérete sokszor nagyobb. Szárnyak, antennák masszírozzák a perineumot, növelve a vágyat. A pillangót gyakran használják páros szexhez. Még speciális hevederekkel is rögzíthető a testhez, így nem kell kézzel tartania. Elemekkel vagy újratölthető akkumulátorral működik.

Hajlított vibrátor. Gyakran használják a belső pontok stimulálására. Alkalmas G-pontra vagy K-pontra nőknél, prosztata stimulációra férfiaknál. A rezgés a csúcsra összpontosítható, hogy az érzések maximalizálódjanak. Egy ilyen dolog segít új erogén zónák megnyitásában, többszörös és mély orgazmusban.

Rezgő golyó. Egy kis vibrátor, amely jól illeszkedik. Kényelmes szállításhoz. Megérinthetik a test bármely részét, de kívülről. A vibrációs golyó ideális könnyű masszázshoz. Minél nagyobb a sebesség, annál érdekesebb a játék. Ez a tökéletes női csikló vibrátor.

Rezgő tojás. Szintén egy kis eszköz, de a hüvelybe merítésre tervezték. A testen belüli rezgés szerelmeseinek. Vezérlés távirányítóval vagy vezetékkel. A legmodernebb modellek okostelefonról kapcsolhatók be. Csendesen működnek, zsúfolt helyeken használható.

Hüvelyi golyók rezgéssel. Ez a női izmok edzője, de miért ne simogathatnák a mellbimbóikat vagy a csiklójukat? A készülék segít helyreállítani a medencefenék izmainak tónusát, és minden edzés orgazmussal végződhet. Ilyen egy mini-vibrátor, és kívül-belül cselekedhet vele. A készülék univerzális.

A női vibrátorok típusainak megértése segít gyorsabban megtalálni a megfelelő modellt. De fontos megjegyezni, hogy nem a forma a legfontosabb dolog. Figyelembe kell venni a funkcionalitást és az anyagokat is!

Tippek a vibrátorok kiválasztásához

Érdemes figyelmet fordítani a női szexuális játékok néhány további jellemzőjére. Nagyon hasznosak, megkönnyítik az alkalmazást.

Funkciók száma. A vibrátor gyakori név, valójában nem csak rezgő mozgásokkal rendelkezhet. Forgás is van – ezek különböző irányúak. A pulzálás transzlációs mozgások, néha nem is kell a szexuális játékot  a kezében tartania. Hullám- vagy vákuumstimuláció is van, hasonló a levegő oszcillációjához, amelyet a csiklónak kitéve használnak. És a gyöngyök a vibrátor felszíne alatt helyezkedhetnek el, és más pályán forognak vagy mozognak, fokozva az érzéseket. Minél több különböző hatás van, annál érdekesebb az alkalmazás.

Módok és sebességek. Az üzemmód az impulzusok váltakozása. A növekvő rezgést remegés vagy intenzitáscsökkenés helyettesítheti. És a sebesség az intenzitás. Az üzemmód lehet sima, vagy változhat sebességváltáskor. A hatás alig észrevehető vagy nagyon erős lehet, és a váltakozó beállítás nagyon hasznos. Minél több kapcsoló van, annál érdekesebbek a szexuális kísérletek.

Kezelési módszer. Vannak olyan játékok, amelyeket gombok vezérelnek. Kényelmes és praktikus. Vannak olyan modellek, amelyek távirányítóval rendelkeznek, vagy akár egy alkalmazás működteti a telefonon. A sebesség megváltoztatása jó módja változatosság fentartásának. Fokozatosan növelhetik vagy csökkenthetik az intenzitást.

Tapadókorong vagy rögzítők jelenléte a testen. A valósághű vibrátorok alján gyakran van tapadókorong. Bármilyen sík felületre feltapaszhatók. A testen lévő pillangóvibrátorok hevederekkel vannak rögzítve, és nem is kell őket tartani. Egyes vibrátorok pántos tartozékkal viselhetők, ami nagyon praktikus. A rögzítés jelenléte további plusz a női szexuális játékok körében.

Vízzáróság. Ha a női vibrátor nem “fél” a víztől, akkor a fürdővízbe vihető. És könnyen mosható. Hasznos ez a tulajdonság, mert még az öröm folyamatában is nedves lehet. A vízálló termékek tovább tartanak.

Rajtad múlik, hogy szüksége van-e ezekre a funkciókra vagy sem. De sokan jelentősen növelik a játék költségeit. És mitől függ még egy női vibrátor ára?

A vibrátorok árai

Ha gondosan tanulmányozza a katalógust, világossá válik, hogy az árak nagyon eltérőek. Sok tényezőtől függenek. Először is, a funkciókból. Másodszor, az alakból és az anyagból. Ezt a paramétert azonban erősen befolyásolja a márka népszerűsége.

Hogyan válasszon és vásároljon vibrátort egy nő számára? Ismerje meg a típust és a funkciókat, majd nézzen körül a webshopunkban. Tudva, hogy pontosan mire van szüksége, megtalálhatja a legjobb megoldást az Intim Centerben.