Világhírű celebek vibrátorokat népszerűsítenek szexshopban

Celebek és színésznők szexshop termékekkel: Gwyneth Paltrow, Dakota Johnson, Lily Allen és Cara Delevingne mind szexuális wellness cégekkel működtek együtt, vagy márkás szexuális játékokat adtak ki az elmúlt hónapokban. A hírességek által támogatott szexuális játékok a rezgő, vagy léghullámos vibrátorok. A masszírozóktól az exkluzív vibrátorokig.

Gwyneth Paltrow Goopja vasárnap jelentette be első saját márkás vibrátorának piacra dobását, éppen Valentin-napra időzítve. Egyetlen nap alatt elfogyott.

Hallie Lieberman, a Buzz: A stimuláló történelem a szexjátékról szerzője Paltrow-ra utal, mint úttörőre a dildók megbélyegzésének megszüntetésében, drága de nagyon jó. Ő volt az első híresség, aki kijött, és így szólt:
– Ezek olyan szexuális játékok, amelyeket meg kell vásárolnod – de gúnyolták, mert a cuccai elérhetetlenek voltak, de ott is volt egy igazán erőteljes üzenet:
– Ezek a dolgok normálisak – mondta Lieberman a Page Six Style-nak, megjegyezve, hogy Paltrow-nak befolyása és hatalma volt a szexuális játékok népszerűsítésére anélkül, hogy attól tartana, hogy ez tönkreteheti karrierjét.

Paltrow hogy népszerűsítette a vibrátort? A vibrátorok hosszú ideje döbbenetesen népszerűek a hölgyek körében, de ez az elmúlt években többszörösöződött. Az amerikai színésznő és személyi edző, Gwyneth Paltrow nagy szerepet játszott ebben.
– Paltrow az elmúlt években többször is nyíltan beszélt a vibrátorok előnyeiről, és az embereknek tanácsot adott, hogyan használják őket. Paltrow állítása szerint a vibrátorok segítenek a nőknek jobban megismerni és kontrollálni az önkielégítést. Azt is elmondta, hogy a vibrátor segíthet a nőknek megtapasztalni a szexuális élvezetek eléréséhez szükséges kreativitást.
– Paltrow továbbá ajánlotta a nőknek, hogy vegyenek olyan vibrátorokat, amelyek különböző beállításokkal rendelkeznek, így egyszerre többféle élményt nyújthatnak. Később egy teljes kollekciót indított el, amelyek a legújabb technológiákat és a legmagasabb színvonalú tartósságot képviselik.
– Paltrow azzal is sokat tett, hogy megváltoztatta az emberek hozzáállását a vibrátorokhoz. A színésznő előadásai és a média megjelenései segítettek abban, hogy a vibrátorok többé ne tabuként, hanem szexuális játékszereként legyenek kezelve.

Az emberek nagy tisztelettel néznek Paltrowra azért, amit tesz a vibrátorok népszerűsítéséért, és folyamatosan sokat tanulnak tőle. Az emberek most már nyíltan beszélhetnek a vibrátorokról, és megoszthatják egymással a szexuális élményeiket.

  • Paltrow messze nem az egyetlen sztár, aki rányomja a bélyegét egy élvezeti termékre.
    Novemberben a szupermodell és a szexpad rajongója, Cara Delevingne lett aLora DiCarlo szextechnológiai cégtárstulajdonosa és kreatív tanácsadója. Ugyanebben a hónapban a Szürke ötven árnyalata színésznője, Dakota Johnson hasonló új koncertet jelentett be, mint a modern intimitás márka Maude társkreatív igazgatója.

Még a popsztárok is érzik a zümmögést: októberben Lily Allen a német Womanizer márkával társult saját vibrátorán, amelyet Liberty névre kereszteltek – a tökéletes duettpartner, aki segít eltalálni a magas hangokat otthon és idegenben, a termékleírás szerint. 2020 novemberében Cara Delevingne (itt látható Lora DiCarlo névadó alapítójával) lett a szextechnológiai cég új társtulajdonosa és kreatív tanácsadója.

Lora DiCarlo jóvoltából. Évtizedek óta egy szépségmárkával vagy luxus divatházzal kötött üzlet áll az univerzális jelzőként, amelyet egy híresség készített. De a szexuális játékok támogatása – amelyek hirdetéseit továbbra is tiltottak a Facebookon és az Instagramon – nem egészen ugyanaz, mint a parfüm dugása.
– A női maszturbáció még mindig nagyon tabu, és ezek a nők nem a színfalak mögött csinálják ezt; nyilvánosságra hozzák részvételüket – jegyezte meg Lieberman.
Ennek egy része is mutatja, milyen messzire jutottunk. A szexuális játékok annyira mainstreammé váltak, hogy egy hírességet, aki belép erre a területre, élesnek tekintenek, ahelyett, hogy feketelistára kerülne.

Lynn Comella, a Las Vegas-i Nevadai Egyetem gender és szexualitás tanulmányok docense egyetért ezzel.
– Amit látunk, az csak bizonyíték a szexuális játékok és élvezeti termékek, és különösen a női szexualitás növekvő kulturális normalizálására – mondta a Vibrator nation szerzője a Page Six Style-nak.

További bizonyítékokért tekintse meg a The Bachelor januári évadpremierjét, amelyben a rajongók kedvenc versenyzője, Katie Thurston, a banki marketing menedzser debütált az országos televízióban azzal, hogy Matt Jamesnek lila dildót mutatott be. Vagy a videoklipje, amely tartalmazza Vush vibrátorának kiemelkedő cameoját..

Cardi B egy Vush vibrátort bölcsőbe helyez az Up videoklipjében a YouTube-on. És azok a játékok, amelyeket a sztárok hawkingolnak, nem olyanok, mint amilyeneket a karcsú szexboltokban árulnának, és gag ajándékként adnának a legénybúcsúkon. A Delevingne által támogatott Lora Robotic Massager például robotikai díjat vitt hazaa rangos CES technológiai konferencián.
– Átnevezték az élvezeti termékek terét, eltávolodva a szexuális játékoktól és ebbe a technológiai világba. A 21. században bármire rácsapsz a techre, és ennek csak ez a legitimitása van – magyarázta Comella.

Eközben az újonnan Johnson által támogatott Maude a minimalista vibrátorok mellett gyönyörűen csomagolt fürdősókat, gyertyákat és testolajokat árul, amelyek több közös vonást mutatnak Paltrow Goopjával, mint a The Pleasure Chest-tel.
– Ha megnézzük a márkák körüli marketing nagy részét, akkor a szexuális egészség és wellness körül van. Besétálnak a wellness és szépségápolási térbe, és azt kell gondolnom, hogy ez vonzóbbá teszi néhány híresség számára – mondta Comella.

Dakota Johnson, akit itt a Maude alapítójával és vezérigazgatójával, Éva Goicochea-val láthatunk, a szexuális wellness márka új befektetője és társ-kreatív igazgatója. Sharon Radisch/Maude jóvoltából:
– Olyan vállalatokkal társulnak, amelyek nagyon jó munkát végeztek – meglehetősen tudatosan és stratégiailag – azzal, hogy legitim és tiszteletreméltó módon márkázzák magukat.

Ez kiterjed maguknak a játékoknak a kialakítására is, amelyek inkább elegánsak és elegánsak, mint nyilvánvalóan fallikusak, és ugyanolyan könnyen kiállíthatók, mint egy munkamenet után.
– A szexuális játékok művészetként való elképzelése határozottan újabb keletű dolog – jegyezte meg Lieberman. Ha vannak olyan női frontcégek, amelyek gyönyörű műalkotásokat készítenek, kevesebb a megbélyegzés a hírességek iránt. Ez nem olyan, mintha Lily Allen a péniszére tenné a nevét – ez egy gyönyörű dolog, amit feltehet az öltözőjére és megmutathatja. Gyönyörű, de le is tud szállni.

Goop megerősítette a Page Six Style-nak, hogy 2020-ban a szexuális wellness termékek értékesítése megduplázódott, és az oldal egyik leggyorsabban növekvő kategóriájává vált. A Womanizer egy képviselő szerint 193% -os növekedést figyelt meg az éves amerikai eladásokban, az Allen Liberty vibrátora a három legkelendőbb termék között volt.

Lényeg? A szex eladható, még akkor is, ha egyedül van.
– Nyilvánvalóan azért mennek bele, hogy pénzt keressenek – mondta Lieberman a hírességekről, akik a nyüzsgő bandwagon fedélzetére ugrottak. De nem kell pénzt keresniük a szexuális játékokból – sok mindenből pénzt kereshetnek. Vállalnak némi kockázatot, mert biztosan lesznek olyan rajongók, akik elutasítják. De hajlandóak vállalni ezt a kockázatot, mert ebben hisznek.