Síkosítóval jobban élvezik a nők a szexet és az önkielégítést

A gélek és a síkosító anyagok elősegítik a szex maximális élvezetét és bizonyos problémák megoldását. Például a hidratáló kenőanyagok pótolják a természetes kenést, megkönnyítve a behatolást. Az anális szexre szánt speciális készítmények emellett ellazítják a végbélnyílás izmait. Az ITNIM CENTER szexboltunkban találhatók kellemes ízű, mámorító hatású és késleltető, hűsítő anyagok. A legtöbb gél kompatibilis az óvszerrel, és nem veszélyezteti a biztonságot..

Az intim patikában kapható szexi síkosítók olyan termékek, amelyek mindkét szex számára kényelmesebbé, változatosabbá és élvezetesebbé teszik a szexet. A kenőanyagok ideálisak a maszturbációhoz, nagyon relevánsak szexuális játékok használata során. A nők természetes kenése nem mindig elegendő, a nyál nagyon gyorsan megszárad, és általában jobb, ha nem használja, ezért a professzionális kenés a előtérbe kerül. A siklás javul, csökken a nyálkahártya mechanikai károsodásának valószínűsége, a férfiaknál az erekció fokozódik és meghosszabbodik, a nemi aktus hosszabb és minőségibb lesz.

Népszerű kenőanyagok a szexhez és masztihoz

Síksosító, hidratáló – olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a nyálkahártya és a bőr kiszáradását, számos sorozat további gondoskodó hatást nyújt. Például hialuronsavval, A, E vitaminnal, aloe verával rendelkező opciók. Leggyakrabbak a vízbázisú síksosítók.

Anális szexhez –  sűrű textúrájúak, kiküszöbölik a lehetséges kellemetlen érzéseket, javítják a behatolást, kellemes siklik, mindkét partner számára lehetővé teszik a pihenést és az élvezetet. Általában relaxánsokat és könnyű érzéstelenítőket tartalmaznak, amelyek könnyű és fájdalommentes behatolást biztosítanak a végbél területére.

Késleltető – célja a korai magömlés megakadályozása és a nemi közösülés időtartamának meghosszabbítása, amíg a partner el nem éri az orgazmust. Az érzések élessége növekszik, a potencia stimulálódik. Stabil használat mellett az ejakuláció feletti önkontroll funkciója fejlődik.

Sperma utánzás –  kozmetikai termék, amely az eredeti spermát utánozza színében, állagában, ízében és illatában. A műsperma és sok termék vitaminokkal és növényi összetevőkkel dúsított, ami további gondoskodó hatást garantál.

Az intim drogéria vagy szexpatika termékei közül, szintén népszerűek a melegítő, összehúzó, ehető, stimuláló, pénisznövekedést elősegítő, öklözésre való, stb síkosítók. stb.

Milyen kenőanyagot vásároljon?

Először el kell döntenie, hogy milyen célra alkalmazná az intim kozmetikumokat! Ha anális szexhez, akkor jobb, ha sűrű antibakteriális készítményt választ érzéstelenítővel. Klasszikus szex vagy intim játékokhoz válasszon vizes alapú terméket! Ha erotikus játékokat tervez a vízben, a medencében, a jakuzziban, akkor szüksége lesz egy szilikon vagy hibrid alapú gélre, amely nem oldódik fel a vízben, és a víz nem mossa le a testről.

Az ízesített kenőanyagok ideálisak azok számára, akik a hüvelyi szex után inkább orális szexre váltanak. Az ízesítő kenőanyagokat meg lehet nyalni, lenyelni, és mindez teljesen biztonságos.

Ha a szex új aspektusait szeretné felfedezni, javasoljuk, hogy szexuális kenőanyagokat vásároljon. Például ha melegítés, lehűtés, vagina  összehúzás a cél. Rezgéssel erogén pontok stimulálásakor is hasznos a síkosító. Élvezze az új érzéseket!

  • Egy tanulmányban  víz és szilikon alapú síkosítókat egyaránt vizsgáltak. Az eredmények szerint a szexuális együttlétek közben síkosítót használó nők nagyobb szexuális örömről és kielégülésről számoltak be, mint a síkosítót nem használók.
    Hüvelyi vagy anális közösüléskor a síkosítók alkalmazása a nők 70 százaléka számára biztosított nagyobb élvezetet, a maszturbáció esetében pedig 60 százalékuk tapasztalt hasonló pozitív hatást. A fokozottabb öröm mellett a víz alapú készítmények használatakor a résztvevők kevesebbszer tapasztaltak kellemetlen nemi szervi tüneteket és fájdalmat.

Masszázs és kozmetikumok
Professzionális olaj masszázshoz, intim higiénia és illatos gyertyák. Kiváló minőségű intim higiéniai termékek, bizalmas szállítás bárhol Magyarországon.

Intim drogéria
Intim területek ápoló termékei, mellnagyobbítás műtét nélkül és tamponok az intim higiéniához. Az intim női és férfi kozmetikumok hivatalos árucikkei bizalmas kiszállítással az egész országban.

Masszázsolajok
Gyertyák és aromás olaj szokatlan és izgalmas erotikus masszázshoz. Állandóan jó minőségű és különleges, például Shunga masszázsolaj vásárolható budapesti szexshopunkban, vagy rendelhető éjjel-nappal.