A cicaruha, testharisnya minden férfit levesz a lábáról

A cicaruha, más néven testharisnya szókapcsolat nem hiába hordozza magába a harisnya szót, hiszen anyagát illetve teljesen megegyezik vele. Ez a ruházat nőknek készült, és legfőbb célja az erotika. A hagyományos harisnyának azzal a tulajdonságával is rendelkezik, miszerint követi a test vonalait. Például egy Obsessive cicaruha bady rugalmas anyaga tökéletesen simul a női alakra, kiemelve annak minden finom és nőies domborulatát.

cicaruha-noknek-szexi-ruci

Formailag hasonlíthat egy overallhoz vagy egy mini ruhához is, de mindenképpen necc anyagból készül és emiatt áttetsző. Mondhatnánk, hogy a testharisnya viselése szinte olyan, mintha semmilyen ruhát vagy fehérneműt se hordanánk, de mégis az anyaga, a színe és a kialakítása egy olyan pluszt ad, amivel minden férfi levehető a lábáról.
Ha szeretnél te is egy dögös szexi rucit, akkor az Intim Center online szexshop szexi fehérnemű választékából rendelhetsz, egy vadító cicaruhát, vagy combfix harisnyát is.
Ha a nőknek ajánlott erotikus áruinkból személyesen szeretnél vásárolni, akkor az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

cicaruha-dogos-szexifehernemu

Tehát nem csak az a fontos, hogy milyen ruhát viselsz, hanem az is, hogy milyen fehérneműt. Egy szexi fehérnemű, egy csipke melltartó teljesen meg tudja változtatni a közérzetedet és a hangulatodat. Ugyanis más érzéssel indulsz el otthonról, ha tudod, hogy alul egy vonzó csipkés bugyi, esetleg egy harisnyatartó vagy cicaruha rejtőzik rajtad. Ezek a ruhadarabok önbizalmat adhatnak neked, és hozzásegítenek ahhoz, hogy vonzónak érezd magad.
Vannak olyan napok, amikor tudod, hogy jól kellene kinézned, még sincs kedved kicsinosítani magadat, és nem is érzed, hogy jól festesz. Ekkor nincs más teendőd, csak feldobni a ruhádat, fehérneműdet egy szép tűsarkúval. Ettől nőiesebbnek és szexibbnek érezheted majd magadat, és a csípőd is jobban ring az ilyen cipőkben! Ez pedig biztosan tetszeni a férfinak.
Erotikusan fűszeres éjszakákra és sok szexre vágysz? Hogy leessen a pasik álla, ha ebben meglátnak. Ez fog ugyanis történni, ha ezt választod a cicaruhák kéjes és nagy választékából. Tetszésed szerinti cipővel, csizmával, magassarkúval, vagy éppen mezítláb is viselheted. Olyan kihívó egy darab. Ne várj vele, csábító hatását teszteld le minél előbb!
Az erotikus öltözékek közül van aki a hosszabb, több női intim részt eltakaró formákat, és van aki a többet mutató, láttató kollekciókat kedveli. Ez csak kedv kérdése. Kihagyhatatlan és izgalmakat rejtő ötletek híján gyere és nézz körül további kiegészítőkért is. Akár vegyél a szexisen erotikus fehérnemű mellé bilincset, szemkötőt, cirógató tollat.
Ne feledd! Az erotikus tartalmú termékek vágygerjesztésre valók, melyek közül a cicaruhák az egyik legkedveltebbek és keresettek. Válaszd ki a neked tetsző darabokat.