Zuhanyfejjel is jó a szex

Szeretnéd kicsit feldobni a szexuális életeteket, de nem vagy elég bátor, hogy szexshopban keresgélj?
Zuhanyfej – Talán nem is hitted, hogy izgalmas szexuális segédeszköz van a fürdőkádad közvetlen közelében. A levehető zuhanyrózsa egy olyan játékszer, amelyet a legfélénkebb párok is bátran kipróbálhatnak. Ez a fürdőszoba-tartozék kombinálja az tapintást és a hőmérsékletváltozást, a víz sebességét és nyomását pedig magatok állíthatjátok be. Vizes és vad játék nem csak pároknak!
Sálak, nyakkendők – Lehet, hogy az izgalmasabb szexuális élet a zoknis fiókod alján rejtőzik! Kösd be a pasid szemét egy finom kendővel, így a látását korlátozod ugyan, de minden más érzéke felerősödik. Ugyanilyen szexi kiegészítő lehet a párod egy régi nyakkendője vagy a fürdőköpenyed öve.
Mobil – A telefonok már jó ideje nem csak beszélgetésre és sms-ezésre szolgálnak. Állítsd a mobilod vibráló módra és kérd meg a pasid, hogy hívjon újra és újra. Egyedülálló vagy, de el nem engednéd az iPhone-od? Töltsd le a MyVibe appot a szóló játékhoz: te állíthatod be a rezgés gyakoriságát és ütemét is.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!