Zöld szex

Reciklált műanyagból készült bilincsek, engedélyezett kivágású fából való műfallosz, újratölthető, vagy napelemmel működő vibrátorok, vegán ízlésnek megfelelő, vagyis állati eredetű anyagokat nem tartalmazó fogamzásgátlók, olajszármazékoktól mentes síkosítók – az amerikai szexüzleteket is elérte a fenntartható fejlődés áramlata.
A tengerentúlon a nulla szennyezésű élvezeti cikkeknek már neve is van: ecorotic.
Immár az on-line kereskedelembe is betörtek, és a vásárlók között akadnak olyanok is, akik nem sajnálnak 232 dollárt fizetni egy lila “nyuszikáért”, amelyet természetes szilikonból készítettek. Különösen kerülik az olyan műanyagokat, amelyeknek orvosi kutatások kimutatták rákkeltő vagy spermakárosító hatását.
A szexjátékok fő gyártási helye San Francisco és környéke, amely amúgy is híres környezettudatosságáról a 60-as évek hippimozgalmai óta. Az üzletet szigorúan tudományos alapokra helyezik: a termékeket két szexológus, Carol Queen és Charlie Glickman ellenőrzi, akik munkásságuk középpontjába az egészség és a szexuális nevelés, valamint a fenntarthatóság és az élvezet ideális kombinációinak felfedezését állították.
A képen egy zene hatására “távirányítással” rezgő környezetkíméló vibrátor látható.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!