Vibrátoros masszírozó, tölthető Magic Massager

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Vibrátoros masszírozó, tölthető Magic Massager

Vibrátoros masszírozó, tölthető Magic Massager

Jelenleg fehér színben kapható!

Vibrátoros erőteljes masszírozó, speciális és tölthető Magic Massager. A Magic Massager olyan szexi masszírozó, amely két sebességével intenzív és szuper erős erotikus masszázsban is részesíthet. Az Intim Center sexshop Budapest a vibrátor választékából bátran ajánlja neked ezt a vibrátoros masszírozót, ami speciális és újratölthető, és Magic Massager néven kérhetsz. E mellett hagyományos hát, váll lazítására és a test masszírozására is használható, de igazi élménybe az intim területeken fogod élvezni. A fejét puha szilikon anyag borítja, így nem ütheted meg vele testrészeid se. Ugyanakkor biztosítja a különleges csikló súrlódást, amely rövidebb úton juttat el az orgazmusig. A tengely és a fej közötti úgynevezett kanyar technológia lehetővé teszi a hajlítást, érzékenyebb, izgatóbb érintéseket eredményezve.
Kezelése egyszerű. Lemerülése esetén töltsd újra, csatlakoztasd a mellékelt töltővel a készüléket a konnektorba. Pár óra alatt feltölt, hogy ismét használhasd. A fej mérete 7 cm x 6 cm, a test hossza 33 cm. Próbáld ki víz alapú síkosítóval is mennyire érzékeny hatást vált ki önkielégítés során. A terméket sexshop üzletünkben kézbe veheted, beindíthatod, megvásárolhatod. Címünk: Intim Center szex shop  Budapest, 5. kerület, Károly krt. 14. félemelet.
Ha nem jársz Budapesten, akkor a szexshop online webáruházából is megrendelheted ezt a speciális működésű vibrátoros masszírozót.

20.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,