Exkluzív 17-cm-es vibrátor, az ideális szerető Vibe Therapy Ecstasy

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív 17-cm-es vibrátor, az ideális szerető Vibe Therapy Ecstasy

Exkluzív 17-cm-es vibrátor, az ideális szerető Vibe Therapy Ecstasy

Tökéletes orgazmus élményt és finom kényeztetést nyújt a hölgyek számára az Intimcenter.com budapesti szexshop vibrátorai közül, a Vibe Therapy exkluzív vibrátor. Az Ecstasy névre hallgató közepes méretű masszírozó, 100% orvosi minőségű szilikonból készül, csakis minőségi anyagokból. A bőr számára kényelmes a használata, ugyanis gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre.
- Rózsaszín és kék színben kapható. Rendelésnél légyszives írd a megjegyzésbe, hogy melyiket szeretnéd.
- 100 %-ig vízálló
- Hossza 17 cm
- Átmérője 3 cm
Szenvedélyes egyéni játék, előjáték vagy fürdőszobai szórakozás. 7 vibrációs programot állíthatsz be az érintőképes gombjaival. Úgy tervezték, hogy a modern nő igényeit maradéktalanul kielégítse. Igazán pazar élmény. Ergonomikus formájú. Működéséhez AAA ceruzaelemből kell otthon tartanod 2 darabot.
A vibri csendes, mégis erőteljes vibrációra képes. Minden szex játékot úgy kell kitalálni, hogy stresszoldó legyen és ergonómiailag tökéletesen illeszkedjen a kezébe, valamint könnyű használat és csodálatos élmény jellemezze.
Az Ecstasy vékony vibrátora pontosan ezt biztosítja sima vonalaival. A tetején lévő nagyon enyhe ívelés a G-pont stimulálására, illetve a csikló izgatására alkalmas. Finom levendula színben rendelheted meg ezt a luxus vibrátort az Intim Center szex üzletből, vagy otthon a gép előtt ülve az online szexshop webáruházából.
Személyesen itt juthatrsz hozzá: Sex shop üzlet Budapest 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
Jelenleg rózsaszínben kapható!

15.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,