Twist vibrátor, csavart kivitel csiklóizgató karral

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Twist vibrátor, csavart kivitel csiklóizgató karral

Twist vibrátor, csavart kivitel csiklóizgató karral

Zselés 19 cm-es, állítható rezgéserősségű vibrátor klitoriszkarral, raktáron lévő termék. A klitoriszkarban külön rezgő vibráció van. A vibri rózsaszínű csavart kinézetével, egyéni és 3,5 cm-es átmérőjével a hölgyek egyik kedvencének nevezhető.
2 darab mikroelemmel működik. Sikosító használatát ajánljuk. Csavarodj be te is az izgató hatásától! Ezt a terméket a szexshop boltunkban megvásárolhatja, vagy az online weebáruházban megrendelheti.
Személyes vásárlás itt: Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
Kutatások bizonyítják, hogy vibrátor használatával a nők többsége eléri az orgazmust, és egyesek olyan katarzis élményhez jutnak, amelyben addig sosem volt részük. A vibrátor nem kötelező eleme a szexuális együttlétnek, de a csiklóra irányuló rezgése többletgyönyörhöz juttatja a nőt. Vannak, akik nyalogatás, és hatvankilences pozitúra közben is előszeretettel használják a nemi szervek kényeztetésére, s így kerülnek extázisos állapotba.

8.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,