Műpénisz vibrátor, vastagodó Real stuff vibri 19 cm

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Realisztikus vibrátorok » Műpénisz vibrátor, vastagodó Real stuff vibri 19 cm

Műpénisz vibrátor, vastagodó Real stuff vibri 19 cm

Ez a több sebesség vibrátor szagtalan anyagból készült! Könnyen tisztítható és könnyen használható, a műpénisz aláján lévő tárcsával. Olyan mint egy valódi merev hímvessző, egy erektált pélnisz. A felszíne p puha bőr, az erek és a kontúrok is valósághűek. A Műpénisz vibrátor, vastagodó Real stuff 19 cm méretű műkuki makkja aránylag kisebb, a törzse folyamatosan vastagodik. A vibrátor szex alatt, és masztizásnál is helyt tud állni. Vibrátor használat a szex alatt alatt cikk itt.

Az Intimcenter.com online szexshop realisztikus vibrátorai közül megrendelheted, vagy ha nem akarsz a csomagra várni, akkor megvásárolhatod a budapesi szexshop üzletben, a belvárosi szexshop center boltban, 1052 Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Az elem nem tartozék. Multisebességes, de ne használd rögtön a legmagasabb fokozatot, az addig ismert ingerekhez képest így is meghökkentően erősnek fogod érezni a rezgést, és ne csodálkozz azon se, ha a megszokott idő töredéke alatt jutsz el a csúcsra.
Anyag TPR. Származási ország Kína. Gyártó Dream Toys. Valósághű, testszínű, a hossza 19 cm átmérő 4 cm, össztömeg 0,26 kg. Elem típus 2 db x AA.
Mindig használj síkosító gélt, mert segít megelőzni az apró mikrosérüléseket, amiket kényeztetés közben észre sem veszel, és nem titok az sem, hogy az érzés is finomabb, ha a játékszer könnyedén tud ide-oda vándorolni a megfelelő területen. Az első alkalommal előtte is, de utána minden használat után alaposan fertőtlenítsd le a vibrátort.

Ha szexshop terméket keresel, akkor vagy online szexshopban, vagy szexshop üzletben tudod megvásárolni. Egy online sexshop webáruház vagy sexshop üzlet olyan választékkal rendelkezik, hogy a fantáziádat messze felülmúlja. Ha budapesti szexshop üzletet keresel akkor az Intim Centert ajánljuk, 27 éve nyitva van. A címe Szexshop Budapest, Károly krt. 14.

(Sokan így is írják, szex shop, sex shop, de helyesen egybe kell írni a szex shop és sex shop szavakat.) Új szavak szex témában a vibri és maszti. Ha érdekel a szex, akkor cikkek vibri és maszti témában a szexshop blogban olvashatók!

TPE8-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,