Tölthető vibrátor, Pretty Love Bunny akkumulátoros

INTIM CENTER szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Tölthető vibrátor, Pretty Love Bunny akkumulátoros

Tölthető vibrátor, Pretty Love Bunny akkumulátoros

Nőknek ajánlott, vibrátoros motorral ellátott erotikus játék, akkumulátoros csiklóizgatónak legjobb vibrátor. Az intimcenter.com Intim szex shop budapesti üzlete ezt a motorikus, szilikonosan tömített, vízálló nyuszis kialakítású csiklóizgatót szívesen ajánlja maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként.

A csikló stimulálására tökéletesen alkalmas. Bordó szilikon borítása egy aranyos kis nyuszi arcát mintázza. A szilikon szép és selymes, kicsit ívelt alakú. A rúd alsó felében található az erős motor. A közepén kialakított érdes rész pedig könnyebbé és kényelmesebbé teszi a készülék kézben tartását.

A kiváló minőségből készült Pretty Love "Bunny" újratölthető, így a kifogyó elem sem állhat az utadba, ha nagyot szeretnél élvezni. 12 funkciót állíthatsz be rezgés szerint. 5 intenzitás fokozatot, erősséget, és 7 különböző programot. Mint például: Hosszú, lassú pulzálás, rövid, majd egy hosszú impulzus, közepes impulzusok, 3 gyors impulzus, 3 rövid és 3 hosszú impulzus váltakozva, gyors impulzusok. Anyaga 100% szilikon és ftalátmentes. A sexüzlet online webáruházából könnyen ajándékba is szeretődnek megrendelheted.

A vibrátor termékeket megvásárolhatod az Intim Center Budapest szexshop üzlet1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet, mert minden van raktáron. A budapesti sexshop üzlet minden nap nyitva tart.

A csomag kemény tokjában megtalálod majd a töltőjét és egy raktározásra alkalmas utazó tokot is. A gombok nem működnek töltés közben. Töltési idő 40 perc, használati idő 80 perc. (A vörös fény kialszik, ha a töltés befejeződött.) A vibrátor
- átmérője 3,1 cm,
- hossza 12,2 cm,
- súlya mindössze 50 g.

Könnyen tisztítható, csak mossa meg antibakteriális szappannal és vízzel, vagy szexuális játékszer tisztítóval. Mivel a termék nagyon sima szilikon, így használatához nem kell sok síkosító. Azonban, ha használ hozzá, ügyeljen arra, hogy víz alapú kenőanyagot válasszon, ugyanis a szilikon alapúak károsíthatják a nyuszis vibrátort, és a testednek is jobb.

12.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,