Letapasztható pénisz vibrátorral, Mighty 9 izmos vibri

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Letapasztható pénisz vibrátorral, Mighty 9 izmos vibri

Letapasztható pénisz vibrátorral, Mighty 9 izmos vibri

23 cm-es, letapaszthatós, 3 fokozatú valósághű vibrátor. Mind a nők és mind a férfiak örömére tettük rendelhetővé az Intimcenter.com sexshop webáruházunkból ezt a realisztikus nem mindennapi szexshop terméket. Az erős tapadókorongja ragad bármilyen sima felületre, így könnyedén élhetsz át orgazmust, miközben kezeid szabadok maradnak!
Kézi távirányítós egységről irányíthatod, különböző vibráló funkcióját, és nagy teljesítményű motorját.

Hosszának és intenzitásának köszönhetően extra érzékenységet ér el a pénisz tetejénél. Az első szett elemeket a csomag tartalmazza. A vibrátor szex és maszti céljára is megfelelő, a páros élvezetek és önkielégítés is kellemes vele.

Tetszik a vibri  termék? Gyere budapesti Sex shop üzletünkbe a Károly krt. 14. félemeletre, és csípj el egyet magadnak, vagy ismerősödet lepd meg egy Mighty, vibrátort is tartalmazó műpénisszel. Egészen forró izgalomba hozhatjátok egymást pároddal, ha a távirányítót kiadod kezedből, és rábízod magad a partneredre! Ez egy teljesen más fajta izgalmi szintet okozhat együttléteiteknek, a kényeztetés, érzékiség, az élvezet látványa a távirányítót kezelő fél számára is feledhetetlen lehet.

Bízd hát a másikra a kényeztetést, te csak élvezd a pillanatot a szabadabb nyelvezeten, fasz, műfasz szexkütyüvel. Egy kiegészítő maszk, vagy kendő segítségével, a szemet eltakarva, még erősebb érzéki hatásokat élhetsz át.

12.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,