Letapasztható vibrátor távirányítóval, három ágú Purrfect

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Letapasztható vibrátor távirányítóval, három ágú Purrfect

Letapasztható vibrátor távirányítóval, három ágú Purrfect

A vibrátor multi stimulációs szempontokat teljesít, és könnyen kezelhető. A vízálló mindenféle behatolásra alkalmazható az Intim Center online szexshop kínálatában kapható Purrfect újdonság. 3 ágú karjaival uniszex jelleget ölt magára, hármas élvezetet kínál mindenkinek. Az önkielégítő szex vele a teljes kielégülést jelenti.
Anyaga 100% szilikon. Könnyen kezelhető és vízálló. Ha egyedül vagy tapaszd a fürdőszoba csempéjére és ülj bele, lovagold meg. A két izgató kar a legjobb helyen fog kényeztetni, miközben a sima nagy fejet bevezeted: az egyik a csiklódat a másik a popsidat. A szétálló karjai közül bármelyiket is választhatod mozgás közben anális ingerlésre. A g-pontos törzs szuper, és a nyuszis kar a csiklóig is elér. Miután elhelyezkedtél, a motorjának dinamikusan változtatható ritmusait is élvezd ki! 10 ritmus közül egyszerűen válassz a távvezérlő gombjával. A vibrátor szex közben is hasznos!
A legnagyobb fej hossza 13 cm, a körkörösen bordázott kar 7 cm, míg a nyuszis kar hossza 4 cm. Átmérők: 3 – 4 cm, a kisebb karoké 1 – 2 cm.
Elemek közül rendelj a szexshop webáruházban 2 darab AAA elemet, hogy a csomag megérkeztekor ki tudd egyből próbálni a különböző karok különböző vonalait. Ha szexkellékeinket személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva tartuk!

12.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,