Exkluzív és elegáns szilikon vibrátor, Key Vela

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív és elegáns szilikon vibrátor, Key Vela

Exkluzív és elegáns szilikon vibrátor, Key Vela

Lépj a következő szintre a szexben! Tapasztalj meg egy teljesen más örömöt a Vela vibrátorral! A szexjátékot úgy tervezték, hogy a nők és a párok is kielégüljenek vele. A gyönyörűen kialakított, puha szilikon tengely enyhén texturált, mely gyengéden kísér el a stimuláció legfelsőbb fokáig. A vibrátor élénk, vidám színű. Extra elegancia és a rozsdamentes acél szerkezet jellemzi. A vibrátor választékunk Key Vela darabját itt megrendelheted, vagy személyesen megvásárolhatod: Az Intimcenter.com szexshop címe 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
A mondern vibrátorok már ilyenek: egy nyomógombos kialakítása révén könnyű kezelni. Biztonságos a zuhanyzó és a fürdőkád közeli használatban, sőt bármilyen utazás alkalmával. Ha te is egy igazán merész és szép luxus vibrátort keresel, az Intim Center budapesti szex üzlet a Key márkájú Vela érzéki érzést nyújtó rezgő rúdját ajánlja. Erőteljes, mégis csendes. Az örvénylő kialakítás a tengelyen a csikló izgatására alkalmas.
A szilikon borítás a Jopen cég különleges minősége, ahogy a rozsdamentes ötvözet is. 7 erőteljes rezgő mintát programoztak bele. A szexshop webáruházból kapott csomagban talál egy szöszmentes, puha hordózó táskát is a vibrátor mellé, melyben tárolhatja a kis aranyost, ha már használat után megtisztította. Víz alapú síkosítót javaslunk a felhelyezéshez. Az exkluzív vibrátor hossza 20 cm, vastagsága 4 cm. Négy darab AAA típusú elemmel működik, mely nem tartozéka a csomagnak.

18.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,