Vibrátor, három sebességes multi masszírozó 13 cm

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Vibrátor, három sebességes multi masszírozó 13 cm

Vibrátor, három sebességes multi masszírozó 13 cm

Vibrátor, három sebességes multi masszírozó. Ladies masszírozó ám ez! Mielőtt ajándékozol egyet a szeretődnek, te is kipróbálhatod. Kiváló minőségű klasszikus, mely egyedi alakja (hegyes vége, kiálló lekerekített élei) miatt intim masszázshoz is ajánlható. Három sebessége kényezteti a csiklót, a hüvely bejáratát vagy a végbélnyílás behatolási pontját, belső falazatát is.
A színe stílusos és elegáns, vízálló.
Akár az elkényeztetett hölgyek, urak számára is felbecsülhetetlen értéket tud képviselni, újat tud mutatni az élvezetek erotikus világában. Ezüstre fújt forgatógombja segítségével beállíthatod. A karcsú formáját megrendelheted az Intim Szexshop üzletben, Budapesten a Károly krt. 14 szám alatt, vagy a szexshop webáruházából is. Könnyű a pénztárcádba elrejteni, mérete 12,7 cm. Átmérője 3 cm. Súlya mindössze 100 g. Elemeket ne felejts el beszerezni! Hozzávaló: 2 db x AAA.
További klasszikus rúdvibrátorok választéka itt nézhető meg, válozatos színben és méretben. Válaszd ki a számodra legidálisabbat!
A vibrátor aki a legjobb barátod lehet! Belefutottál már abba, hogy szex közben próbálod kézzel izgatni a klitoriális részt és nagyon elfáradt a jobbod a folyamatos stimulálásban? Ha a csajod úgy működik mint a nők több mint hetvenöt százaléka, akkor ő is a csiklósimogatástól élvez el, lehetőleg úgy, hogy közben folyik a szexuális aktus. Viszont a férfiakat ez gyakran nagyon próbára teszi: egyszerre megtartani az adott pózt, folytatni az aktust és még kézzel is jól végezni a simogatást elég strapás meló. Főleg mert a nők nagy része úgy élvez el, ha a klitoriális stimulálás folyamatosan ugyanabban a ritmusban, ugyanazon a ponton és ugyanolyan intenzitással folyik - ezt simán kézzel rettentő nehéz megcsinálni. Ezért nagyon jól jöhet egy vibri, amit a csiklóhoz tartva gyakorlatilag nem is kell többet tenni, csak nem elvenni onnan, amíg el nem élvez a hölgy.

4.500 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,