Vibrátor, enyhén ívelt Vibe Therapy Willy vagina és csikló kedvenc vibri

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » G-pontos vibrátorok » Vibrátor, enyhén ívelt Vibe Therapy Willy vagina és csikló kedvenc vibri

Vibrátor, enyhén ívelt Vibe Therapy Willy vagina és csikló kedvenc vibri

Vibrátor, Vibe Therapy Willy. At exkluzív Vibe Therapy vibrátor termékcsalád egyik darabja! Kiváló, bőrbarát szilikonból készült, ami hypoallergén is. A termékek, amik az igazán magas minőségbeli elvárásoknak is megfelelnek, különlegességük pedig halk motorjukban rejlik! Mit is mondhatnánk róla, mint hogy egy olyan választás, amelyet nem fogsz megbánni.

A szilikon hajlított fejjel könnyű elérni a g-pontot, a hét szintű rezgését pedig könnyen változtathatod.
- Hossza 15 cm,
- átmérője 3 cm.

Ergonómikus fogása miatt akár több órán át tudod kényezettni vele magad vagy párod, vagy felváltva egymást. Minden testrészeden bevethető! Anyaga az orvosi szilikon mellett ABS műanyagot is tartalmaz. A szexkellék megrendelésénél gondolj az őt működtető 2 darab AA típusú elemre is, melyet az intimcenter.com online sexshopban kényelmesen a termék mellé rendelhetsz. Tisztítása egyszerű, szappanos meleg vízzel elvégezhető.

Willy szereti a síkosítók közül a vízbázisúakat, így javasoljuk a jobb csúszás érdekében a megfelelő anál, vagy normál síkosító gél használatát. A vele eltöltött szexi szórakozáshoz pedig kellemes időtöltést kívánunk. Legyen az a megszokott otthoni falak közt, vagy éppen nászút, kirándulás közben.

Keresd a Vibe Therapy luxus vibrátorainak széles kínálatát az Intim Center Budapest sexshop üzletében, cím: Szexüzlet Bp. V. ker. Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva!

Játékos, modern, divatos szexjáték, kifinomult hölgyeknek! Kicsi a bors, de erős ám! Aranyos kis kényeztető, letisztult formavilággal, enyhén kiszélesedő véggel. Erőteljes, de extra halk, diszkrét motorral készül, melynek vibrációja, egyetlen gombnyomásra, 7 különböző ritmusban szabályozható. Szolid méretének köszönhetően egy kézitáskában is kényelmesen elfér.

Tulajdonságok: kiváló minőség, maximálisan bőrbarát anyag, bársonyos tapintás, kiszélesedő vég, erős csendes motor, 7 vibrációs ritmus, szolid méret. A vezérlő anyaga ABS, a test szilikon ami az EU rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes.

TPE7-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,