Vibrátor Flores Piccolo vibrátor univerzális izgató

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Vibrátor Flores Piccolo vibrátor univerzális izgató

Vibrátor Flores Piccolo vibrátor univerzális izgató

Legyen most egy különleges, 2 motoros szexeszközöd! A hüvely és g-pont, valamint a csikló együttes izgatásával a zene beszéljen helyetted! A virágok és a music motívumaival ékesített erős vibrátor neve: Flores Piccolo. Ő a kis huga a Close2you Flores Piccolo luxus műpéniszének. Ugyanolyan feledhetetlen kihívást ígér a kényeztető masszázs funkciója, mint családtagjainál. Vizuális elegancia jellemzi mindet.

Anatómiailag a barázdált design, a fejen és a vibrátor tőnél mesterien hullámzó. Pont a megfelelő helyre ér. A karmester szerű nyúlvány pedig a különleges klitorisz izgatás kihagyhatatlan kelléke. Nagyon is serkenti mind a női vaginát, mind az anális bejáratokat. Hét rezgésű ritmusa kellő választékot kínál, egy gomb megnyomásával váltogatható szex közben. Dallamos, kellemesen csendes. LED vezérlője a skálán mutatja a beállított szintet.
- Teljes hossza kb. 17,5 cm,
- behelyezhető hossz 10 cm.
- Átmérő 2-3 cm. Anyaga: szilikon. Használata, tisztítása egyszerű. A megrendelt csomagban nem csak vibrátor található. (Kellékek a dobozban: utazáshoz, tároláshoz kis táska, kenőanyag és elemek.) Próbáld ki tudását!

Vedd meg az Intim Center szexshop budapest üzletében Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Vagy megrendelheted az online szexshopból. Tanuld meg vele a lassú adagio, a gyorsabb ritmusok, az élénk 4/4-es osztású zenék ritmusait. A maximális zenei hatását a szexuális élvezete fogja csak felülmúlni.

14.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,