Vibrátor g-pont és csiklóizgató nyuszi Lexy Angel

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Speciális tudású vibrátorok » Vibrátor g-pont és csiklóizgató nyuszi Lexy Angel

Vibrátor g-pont és csiklóizgató nyuszi Lexy Angel

Nyúl vibrátor, g-pont és csiklóizgató, Lexy Angel szép kerek dobozban. Szilikon lila vibrátor, 10 sebességgel. 17,5 cm hosszú, 3 cm átmérőjű. Kiváló kivitel, és a szép csomagolása miatt ajándéknak is klassz darab! A szex közbeni, vagy masztinál szexkütyüvel történő csiklóizgatás az út, a csak hüvelyben elérhető orgazmus felé!
Megrendelheted az Intimcenter.com Budapest szexshop üzlet és online webáruház vibrátor választékából, akár most. Ha a nőknek ajánlott szexkellékeket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
A nyuszi vibri AAA elemekkel működik. Anyaga nem irritál, káros anyagoktól mentes. Egy gombnyomás, és már működik is. Könnyű tisztítani. Úgynevezett dual vibrátor, mert két helyen stimulál egyszerre, hogy a mennyekbe repít, az szinte garantálható. A kutatások jelenleg is folynak, de hogy kétféle orgazmus létezik az biztos. Vagyis a klitoriszi és hüvelyi. Készen állsz rá, hogy kiderítsd az igazságot? Akár egyszerre lehet mindkettő? Tudd meg mi a helyzet nálad és fedezd fel a tested ezzel a duplán kéjfokozó és stimuláló kényeztetővel, amik a hüvelyed G-pontját és a csiklódat is fáradhatatlanul kényezteti. Formája és pajkos színe igazán a női igényeket veszi figyelembe. A csiklóizgató karral ellátott, nyuszi vibrátor használatáról leírást itt olvashatsz.

10.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,