Masszírozó vibrátor 2 fokozatú tölthető Power Massage wand

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Speciális tudású vibrátorok » Masszírozó vibrátor 2 fokozatú tölthető Power Massage wand

Masszírozó vibrátor 2 fokozatú tölthető Power Massage wand

Feszült és senki sem tudja masszírozni? Itt a megoldás, hogy levezesse a kellemetlen feszültséget: Power Massage 2 fokozatú vezeték nélküli masszírozó! A Power masszírozó valójában speciális! Az intim területeken kifejtett hatása garantált orgazmushoz vezet!

Tehát mélyen nyugodó hatású. Kezelése egyszerű, akár magának is kellemes pillanatokat okoz, vagy többesben is játszható szexjáték. De ugyanúgy kikötözős fantáziajátékoknál is nagy meglepetést arathat vele.
Elemekre nem lesz szükséged hozzá, a készülék csomagja tartalmazza a töltéshez szükséges kábelt és töltőt. Teljes hossza 29 cm, a masszázsfej átmérője 6,5 cm.

Rendeld meg tőlünk és kezd hangulatos masszázzsal az előjátékot, amelynek garantáltan szex lesz a vége. A hi-tech vibrátor mind a hüvelyt és mind a csiklót is masszírozza, így többször érhető el vele az orgazmus. Sebességfokozatainak száma 2. Ugye kihagyhatatlan? Egy biztos!

Megvehető az Intim Center budapesti szexshop üzletben 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap, és megrendelhető az online szexshop webáruházban.

TPE18-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,