Őrült nyúl vibrátor kettős izgatásra, Crazy Rabbit 22 cm

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Speciális tudású vibrátorok » Őrült nyúl vibrátor kettős izgatásra, Crazy Rabbit 22 cm

Őrült nyúl vibrátor kettős izgatásra, Crazy Rabbit 22 cm

Az Intim Center szexshop és webshop vibrátor választékából a speciális tudású nyuszi vibrik közül itt egy klassz példány, a Szexi, csúcstechnológiás Crazy Rabbit csiklóizgatóval is ellátott vibrátor. Áttetsző, lila színű vibrátor az Intim Center szexüzlet kínálatából.
A rotáció iránya változtatható.  A hihetetlen, gyöngyös, szuper klitoriszkaros serkentés örömet fog nyújtani, amíg a 3 sebességes visszafordítható gyöngyök örvénylenek a nyél körül és a fej mélyen forog benned. Hihetetlen orgazmusokat fognak adni neked minden alkalommal. Vízálló, így az őrület a fürdőbe is bevihető. A fő része hüvelyi alkalmazásra és a G-pont stimulálására is szolgál.

A vibrátor törzséből kiáll egy kisebb rész, melynek végein kicsi nyuszi fülek találhatók. Ennek a két különálló része teszi lehetővé, hogy hatékony legyen, a nyuszi füleit a csiklór kell helyezni, vagy úgy, hogy közte legyen a klitorisz. A törzs és a nyuszi függetlenül működnek egymástól. Mindkét rész sebességfokozata külön-külön szabályozható. A nyúl vibrátort a kettős, dual action vibrátor. Ez azt jelenti, hogy 2-3 erogén pontot egyszerre tud stimulálni. A legtöbb esetben ezek a pontok a csikló, a hüvely bemenete és a G-pont. A hüvelybemenetet és a hüvelycsatornát a törzsén található kis gyöngyük stimulálják.
- Méretei: 22 cm hosszú,
- átmérője 3 - 3,5 cm.
- 3 darab mikroelemmel működik, ami nem része a csomagnak.

Rendeld meg az online sexshop webáruházunkból vagy gyere érte a minden nap nyitva tartó, Astoriánál található budapesti szexshop üzletünkbe a Károly krt. 14-be, a félemeletre!

TPE14-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,