Nyuszi vibrátor, g-pont és csiklóizgatásra Lexy Adele szép dobozban

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Speciális tudású vibrátorok » Nyuszi vibrátor, g-pont és csiklóizgatásra Lexy Adele szép dobozban

Nyuszi vibrátor, g-pont és csiklóizgatásra Lexy Adele szép dobozban

Nyuszi vibrátor Lexy Adele, a hüvely g-pont és csikló együttes izgatásra az Intimcenter.com online szexshop webáruház vibrátor kínálatából. Anyaga kiváló minőségű szilikon és ABS. Rendkívül csendes működésű 2 db AAA elemmel. Vízálló szilikon vibrátor szép dobozban 10 sebességű motorral. 18 cm hosszú és 3 cm átmérőjű. Ezzel a készülékkel biztos, hogy eljutsz az orgazmushoz!
Ha a nőknek ajánlott szexkellékeket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva!
Biztosan gondolkodtál már rajta, hogy van-e jobb orgazmus mint amit eddig elértél magadnál. Nos sajnos erre nem tudunk választ adni, azonban egy biztos: a legjobb orgazmust csak úgy érheted el, ha gyakorolsz a testeden és ráérzel a legjobb pontokra. Erre az önkielégítés és a vibrátor kiválóan alkalmas.
Az önkielégítést a nők körében hatalmas tabu lengi körül. Tested a Tiéd, használd ki a jó tulajdonságait! Számos nő megszégyenítőnek, erkölcstelennek tartja a maszturbálást, pedig nem hogy nem erkölcstelen, hanem még egészséges is. A rendszeres önkielégítés hozzásegíti a nőket ahhoz, hogy megismerjék testüket, erogén zónáikat, így szexuális tevékenységek során sokkal több orgazmust élhetnek át.
A maszturbálásnak fontos pszichológiai jelentősége is van, hiszen egy jó önkielégítés után minden nő érezheti, hogy nem csupán a férfiak tudnak örömet okozni szexuális téren. Így egy esetleges orgazmus nélküli szex után sem vagy fegyvertelen. Az orgazmusok folyamán megtornáztatod a szíved és a testedet behálózó ereket is, ami felérhet akár egy kisebb edzéssel is. Az önkielégítés jelentősen csökkenti a stresszt is.

10.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , ,