Nyúl vibrátor előre-hátra mozgással, vízálló Bunnytron

INTIM CENTER szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Speciális tudású vibrátorok » Nyúl vibrátor előre-hátra mozgással, vízálló Bunnytron

Nyúl vibrátor előre-hátra mozgással, vízálló Bunnytron

A duó nyúl vibrátor használatával, olyan mintha dugnának, és közben a csiklód is stimulálva van. Nyúl vibrátor előre-hátra vagy fel-le mozgással. A BunnyTron Petite karrierista vibrátor büszkélkedhet egy 6 nagy teljesítményű funkcióval ami külső rezgés, és 6 intenzív sebesség mély szúrásra cselekvés és egy hátrameneti funkcióval.
Mindez egy vékony barátságos méretű műpénisszel. Testre szabható funkciók, hogy a szeresd, ezt a kompakt nyúl segédeszkö lehetővé teszi, hogy ellenőrizd a tolóerőt és rezgést külön, ezzel a két ággal ellátott vibrátorral, mind a hüvely, mind a csikló ingerlésére!

A test biztonságos, szagtalan TPR és ABS anyagbók készül. Vízálló kivitel. 4 db AAA elem hajtja, ami nem tartozék. Mérete 16,5 cm hosszú és 3 cm átmérőjű, a tömege 0,28 Kg. A készülék itt az intimcenter.com online sexshop választékában itt megrendelhető.
A Tonga nagyker forgalmazza, a neve Bunnytron petite thruster vibe purple.

Ha a forgófejes nyúl vibrátor szexkellékeket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Nagyon népszerű és elterjedt eszközről van itt szó. Előnye, hogy egyidejűleg képes ingerelni a hüvelybemenet környékét és a klitoriszt. A nyúl vibrátor feltűnik a Szex és New York című sorozatban is, és nem véletlenül. Sok nő számára e vibrátor használata jelenti a tökéletes receptet az orgazmus elérésére. Kevesebb munka, garantált élvezet kezdők és gyakorlottak számára egyaránt. A vibrátor szex közben és masztizásra is kiváló!

20.000 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , ,