Szilikon vibrátor 23 cm Smile Gipsy lila, masztizni és szex közben

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív vibrátorok » Szilikon vibrátor 23 cm Smile Gipsy lila, masztizni és szex közben

Szilikon vibrátor 23 cm Smile Gipsy lila, masztizni és szex közben

Smile Gipsy Lila vibrátor. Anyaga: Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Lila színben. A termék két darab mikroelemmel (2xAAA) működik, amit kérünk, külön rendelj meg, vagy szerezz be hozzá! Tulajdonságok:
- teljes hossz: 23 cm
- átmérő: 3,5-4,5cm
- hajlékony
- sima felszínű
- kissé hajlított
- 3 motoros kialakítás
- világító visszajelző panel
- két gombos vezérlés

Az elem nem tartozéka a szexshop szexshop webáruházából rendelt csomagnak. Gyengéd kényeztetéstől kezdve a durvább felállásokig a luxus vibrátor minden szexfantáziátokat be fogja teljesíteni, egész a sorozatos orgazmusokig. A sok pozitív tulajdonsága mellett íme még egy, hogy könnyen tisztítható, tárolható.

Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER intim shop, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

TPE21-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,