Üveg vibrátor arany Icicles G08 g-pont és prosztata masszírozó

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív vibrátorok » Üveg vibrátor arany Icicles G08 g-pont és prosztata masszírozó

Üveg vibrátor arany Icicles G08 g-pont és prosztata masszírozó

Üveg Gold Edition G08 arany G-pont, P-Spot és prosztata igató vibráló műpénisz. A remek 15,2 cm-es Icices Gold Edition tudomáynosan érzéki Art Of Glass alkotás egy teljesen új szintű luxus, kifinomult stílus, elegáns arany.Kézzel készített termék, aprólékos figyelemmel készült, ügyeltek a részletekre. Minden jégcsap karcsú, egyedi, és egy életre szól.
Tökéletes használható anális játékra mint anál vibrátor. Fényűző üveg plug kúpos, finom a betolás és nyomja az erogén területeket és jobbnál jobb jobb helyeket a testben. A második dudor még jöbban kitölt. Hihetetlen stimulációja van, míg a tövénél kiszámítottan elhelyezett ív, a gátat stimulálja.

Az ergonómikus gyűrű a tövénél a könnyű kezelhetőség és fogás miatt készült, és biztosítja, hogy ne csússzon be túl mélyen.
A hipoallergén üveg és felület nem porózus, a test biztonságos. Vízálló, mehet a játék meleg vagy hideg vízben történő hőmérséklet kialakításával. Mivel az üveg nem porózus, használható örökké pillanat alatt.  Anyagok: üveg, a bullet vibrátor ABS műanyag 100%-osan biztonságos a testedre, és teljesen hipoallergén. A G08 könnyen tisztítható meleg szappanos vízzel. Pipedream termék videón itt nézheted meg.

Az eszközt megrendelheted az Intimcenter.com online sexshop webáruházban itt, vagy megvásárolhatod személyeset a üzletünkben: Budapest sexshop, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Női vélemény: Nagyon ajánlom! Megszállottja vagyok ennek a játéknak. Először is, nagyon tetszik az arany és az üveg, és az érzés rendkívül kifonomult és luxus termék. Másodszor pedig, hogy nagyon jó és erős rezgése. Imádom a görbülését, valóban a tökéletes az ív, hogy elérje a G-pontomat! Kiváló minőségű játék minden a hölgyek ajánlom!

Férfi vélemény: Nagyon király szerszám! Férfiak is! Ez az arany játék szuperül jó análisan. Az üveg miatt is rendkívül síkos, de egy kis síkosító nem árt! Szép kivitelű és kellemet méretű. Óriási a dizájn, és dolgozik a prosztatán szépen. Határozottan ajánlom!

TPE15-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,