Key Charms exkluzív, vékony, g-pontos masszírozó vibrátor

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív vibrátorok » Key Charms exkluzív, vékony, g-pontos masszírozó vibrátor

Key Charms exkluzív, vékony, g-pontos masszírozó vibrátor

Key Charms exkluzív, vékony, g-pontos masszírozó vibrátor! Ó, persze, ez a luxus vibrátor neked való! Vagy bárkinek, akit meg akarsz lepni egy feledhetetlen stressz levezetéssel, szexi kiegészítővel az együttlétetekhez. A KEY Pleasure Toys minőségi családjának a tagja. Innovatív vonalvezetésű masszírozó. Kezdők számára otthonra, vagy út közben is örömöt okoz. A curve összesen 5 erőteljes rezgésmintát követ, és ébreszti fel vele elfelejtett orgazmus élvezetét. Elegáns, és modern kinézetet ad a vibrátornak a rozsdamentes ötvözet és a nyomógombok, melyek vezérlése nagyon egyszerű.
Egy felmérésben a megkérdezettek, akik a saját bevallásuk szerint az elmúlt harminc napban használtak vibrátort, erősebb libidóról és jobb orgazmuskészségről számoltak be. Ezenkívül úgy érezték, hogy olajozottabban működnek a dolgok övön alul, és ritkábban fordult elő, hogy fájdalmat éreztek szex közben. A tudós elmék pillanatnyilag lázasan dolgoznak a magyarázaton, ugyanis egyelőre nem értik pontosan, hogy a kedvelt szexketyere miképpen javítja a szexuális funkciókat. Elképzelhető, hogy azok a nők, akik nem zárkóznak el a huncutkodás ezen módjától, eleve nyitottabbak szexuálisan, épp ezért jobban is működnek ezen a területen, de az sem kizárt, hogy a vibrátor használata valóban hozzájárul ahhoz, hogy fokozódjon az erotikus helyzet.
Formailag nagyon vékony, akár anális szórakozáshoz is használható. Mindössze 1 db AA elemmel működik, mely nem tartozéka a csomagnak. Az Intimcenter.com online szexshop webáruház választékából való megrendelés esetén is jár a segédeszközhöz egy szöszmentes, luxus hordtáska, amelyben tárolhatod a kedvencet. Aprólékos kidolgozását a budapesti Intim Center szeshop üzletben megnézheted, saját kezeddel megfoghatod: 1052 Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
Hossza 10,25 cm, átmérője 2,5 cm. Anyaga puha és fényűző, biztonságos, vízálló szilikon. Használati tippünk, hogy  tartsd nyomva 3 másodpercig a gombját, és csak tedd a csiklódhoz. Ezek után már csak egyszerűen állítsd be a kellő fokozatot, és élvezd a csendes G-pontos élvezetet! Így is ismerheted: JOPEN Charms Petite Curve Massager.

9.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,