G-pont vibrátor, kicsi Vibe Therapy

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív vibrátorok » G-pont vibrátor, kicsi Vibe Therapy

G-pont vibrátor, kicsi Vibe Therapy

Ez a vibrátor egy kis mindenes! Maszturbálásra is használató, de pajzán harmadiknak is megállja a helyét szex közben. A kicsi, mini G-pont vibrátor, fantasztikus Vibe Therapy márkájú. Egy szexshop webáruház választéákából nehéz megtalálni a megfelelőt, de az Intim Center szexshop Budapest vibrátorai közül ezt ajánljuk neked, ha a mérete megfelelő.

A minivibri-nek becézett mini rózsaszín vibrátor többet tud, mint első látásra gondolod. G-pont fokozója miatt mindenképp az új generációs vibrátorok közé sorolható. A modern nő egyik nagyon fontos kelléke. Tartsd szem előtt, ha utazni készülsz, vagy ha egy mini stressz levezetőt keresel. A tervezése és a minősége minden ízében Vibe Therapy sajátosság. Használata nagyon kellemes élmény.

Ismerd meg te is közelebbről az Intim Center szexshop üzletében szexüzletében, Budapesten a Károly krt. 14 szám alatt, ahol kezedbe is veheted, hogy kipróbálhasd. 7 szintű rezgés, puha, 100% szilikon felület jellemzi. Hossza 13 cm, átmérője 2,5 cm. A hozzá kellő 1 darab AA elem nem tartozék, ezért ha úgy döntesz interneten keresztül a sexshop sexshop webáruházából rendeled meg, akkor érdemes hozzá egyből elemet is venni.
Ha még nem tetszett meg, akkor mondunk még három okot, miért kell ez neked! Vízálló és csendes, könnyen tárolható! Fontos, hogy vegyetek síkosítót ehhez a játékszerhez, és úgy álljatok neki a kényeztetésnek. Mielőtt párotokkal is kipróbálnátok, mindenképpen fedezzétek fel egyedül az eszközt, juttassátok el magatokat a csúcsra, hogy párotokkal már zökkenőmentes lehessen az élvezet.

A G-pont izgatásával elért orgazmus sokkal erőteljesebb, átütőbb és élvezetesebb, mint a csikló izgatásával elért orgazmus. Aki még nem próbálta, biztosan hitetlenkedik, de higgyetek nekünk, és adjatok egy esélyt a G-pont vibrátoroknak.

A különböző fajtájú G-pont vibrátorok képesek arra is, hogy párhuzamosan izgassák a csiklót, az ánuszt és a G-pontot. Bár ezek a szerkezetek elsőre furcsán nézhetnek ki, aki kipróbálta, már foggal-körömmel ragaszkodik hozzájuk. A hármas izgatásnak köszönhetően ugyanis olyan orgazmusban volt részük, mint még soha!

A g-pontos vagyis a végén hajlíottt vibrátorok tökéletesek csiklóizgatásra is. A G-pont- és csiklóizgató vibrátor használata a tapasztalatok szerint sokkal inkább hasonlít a dugásra, mint a maszturbálásra, de tesztelőnk szerint azért még mindig a szex a jobb. A vibrátorok használatáról itt olvashatsz jó cikkeket.
Jelenleg lila színben kapható!

TPE6-500

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,