Vibrátor, fehér szilikon Vibe Therapy Dream Luxus

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív vibrátorok » Vibrátor, fehér szilikon Vibe Therapy Dream Luxus

Vibrátor, fehér szilikon Vibe Therapy Dream Luxus

Ez a Luxus szilikon fehér kiváló anyagból készült vibrátor úgy néz ki, mintha egy ártatlan vibrátorról lenne szó, de nem igaz! A Vibe Therapy Dream kicsi, ám erőteljes luxusvibrátor képességei a szex terén egyszerűen kimagasló és hihetetlen. A négy hullámos stimuláló mélyedés modern formában mutatkozik meg, a magas szintű rezgésfokozata pedig érintőgombbal változtatható. Teljes hossza 16 cm, átmérője 2,4 cm és 3 cm közötti.

Anyaga testbarát orvosi szilikon. Ajándékba szíve hölgyének rendelje meg a Az Intim Center szexshop üzlet internenetes online webáruházában, vagy személyesen budapesti szexshop üzletünkbe. (Cím: 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet) A csomag nem tartalmaz elemeket, ezért ha nincs otthon 2 db mini AAA elem, érdemes azt is tőlünk beszereznie.)

Fantasztikusnak érzik a hölgyek a Dream enyhén ívelt formát, az ergonomikus kialakítást és a könnyű használhatóságot is. Kellemes tapintású, a használata egyszerű. Ez az a vibrátor, amiről eddig csak álmodtak! Ideális a klasszikus játék, akár anális behatolásra is. 100%-ig vízálló és bőrbarát.

A Vibe Therapy vibrátorok többi, luxus kategóriájú vibrátorával együtt, érdemes egy ilyen álomfehér kényeztetőre is szert tenni mert önkielégítés és szex közben is meghálálja magát!

8.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,