Vibrátor, fehér szilikon Vibe Therapy Dream Luxus

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív vibrátorok » Vibrátor, fehér szilikon Vibe Therapy Dream Luxus

Vibrátor, fehér szilikon Vibe Therapy Dream Luxus

Ez a Luxus szilikon fehér kiváló anyagból készült vibrátor úgy néz ki, mintha egy ártatlan vibrátorról lenne szó, de nem igaz! A Vibe Therapy Dream kicsi, ám erőteljes luxusvibrátor képességei a szex terén egyszerűen kimagasló és hihetetlen. A négy hullámos stimuláló mélyedés modern formában mutatkozik meg, a magas szintű rezgésfokozata pedig érintőgombbal változtatható. Teljes hossza 16 cm, átmérője 2,4 cm és 3 cm közötti.

Anyaga testbarát orvosi szilikon. Ajándékba szíve hölgyének rendelje meg a Az Intim Center szexshop üzlet internenetes online webáruházában, vagy személyesen budapesti szexshop üzletünkbe. (Cím: 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet) A csomag nem tartalmaz elemeket, ezért ha nincs otthon 2 db mini AAA elem, érdemes azt is tőlünk beszereznie.)

Fantasztikusnak érzik a hölgyek a Dream enyhén ívelt formát, az ergonomikus kialakítást és a könnyű használhatóságot is. Kellemes tapintású, a használata egyszerű. Ez az a vibrátor, amiről eddig csak álmodtak! Ideális a klasszikus játék, akár anális behatolásra is. 100%-ig vízálló és bőrbarát.

A Vibe Therapy vibrátorok többi, luxus kategóriájú vibrátorával együtt, érdemes egy ilyen álomfehér kényeztetőre is szert tenni mert önkielégítés és szex közben is meghálálja magát!

8.500 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,