Csiklóizgató, nagy Womanizer Plus léghullámos vibri

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Csiklóizgató, nagy Womanizer Plus léghullámos vibri

Csiklóizgató, nagy Womanizer Plus léghullámos vibri

A Womanizer csiklóizgató még egyszerűbben használható, extra méretben, és ráadásul vízálló! Az új Womanizer Plus Size, nagyobb méretének köszönhetően, könnyebben, kényelmesebben használható, ugyanakkor megtartotta kecses, vékony formáját, ráadás, exkluzív arany színű dizájn elemekkel megfűszerezve. A készülék hajlított formát is kapott, mely szépen követi a szeméremdomb ívét, így lehetővé teszi az anatómiailag még tökéletesebb idomulást, hozzáférést. Anyaga: ABS, orvosi szilikon EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes.
A Womanizer Plus Size víz alá meríthető, akár a kádban, pezsgőfürdőben is élvezhető! Kecsesebb formával, kényelmesebb, kézre eső vezérléssel!  A vibrátor szex közben is használható, akár behatolás közben is, de a maszti és a maszturbálás kiváló eszköze.
Látványos újítások:
- nagyobb, könnyebben használható:
- 10 különböző, finoman szabályozható stimulációs fokozat
- még kecsesebb, légiesebb vonalvezetés
- exkluzív dizájn
- letisztultabb, íves anatómialag még tökéletesebb forma
- kényelmes, kézbe simuló kialakítás
- 100% vízállóság - változatosabb felhasználhatóság
- világító fej
- 1db klasszikus, normál méretű és 1db extra méretű szívóharanggal
Mindent összevetve egy letisztult, aprólékos kidolgozásokkal készülő és megformált, könnyedén kézbe simuló, vízálló masszírozó, mely különleges pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus! A kívánt erővel remegteti a csiklót! Maszti és szex közben is kiváló eszköz.

A Womanizer klitorisz izgató vibri maximálisan bőrbarát anyagból készül, újratölthető, akkumulátoros, ergonomikus kialakítással, szolid, mégis egyedülálló, fémes csillogású, arany színű berakásokkal. Főbb tulajdonságok:
- gyönyörű, letisztult, exkluzív dizájn
- anatómiailag ideális, hajlított forma
- egyedülálló stimuláció
- 100% orgazmus garancia
- orgazmust okozhat, akár 60 másodpercen belül
- csendesebb, halkabb motor
- zajkibocsátás kevesebb, mint 42 dB
- akár többszörös orgazmus
- ergonomikus, kecses kialakítás
- intenzív, szabadalmaztatott szívóhullám technológia
- bőrbarát anyaggyönyörű, letisztult
- selymes tapintás
- újratölthető akkumulátor
- egyszerű vezérlés
- 100% vízálló kialakítás (IPX7: 1m-ig akár 30 percen át)
- sötétben világító vezérlő
- kisebb és nagyobb intim adottságokhoz is tökéletes két pótfej
- 10 különböző, finoman szabályozható stimulációs fokozat
- extra nagy kivitel,
- méret: 21,5 x 6cm
- tömeg: 184g
- fekete-fehér szín
A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB-kábelt és a töltőegységet, valamint 1db normál és 1db XL-es pót szívóharangot és a tároláshoz praktikus, fekete szütyőt.
A Womanizer használata:
1. Ha van, akkor először az intim testékszereket el kell távolítani.
2. A ki-/bekapcsoló gomb hosszan nyomva tartásával elindul a könnyed gyengéd szívóhullám.
3. Ezután a a kényeztető alján található szívóharangot, a szeméremajkak széthúzása után, gyengéden a csiklóhoz kell nyomni.
4. Majd a plusz és mínusz jelekkel fokozható, illetve csökkenthető a szívóhullámok intenzitása 8 különböző fokozatban. Az 1-es szint az nagyon puha, gyengéd fokozat a 8-as pedig a szuper energiatakarékos mód.
5. A kikapcsoláshoz a ki-bekapcsoló gombot hosszabban, kb. 2 másodpercig kell lenyomva tartani.
Töltési javaslat: A készülék kézhezvételkor egy alap töltéssel rendelkezik csupán. Az akkumulátor lemerülése után érdemes 4 órán keresztül tölteni a terméket. A tényleges működési idő függ a készülék folyamatos használati idejétől, és a használat intenzitásától.
Tisztítási javaslat: A készüléket első használat előtt, illetve minden használat után alaposan tisztítsuk meg. Kerüljük az agresszív, karcoló hatású tisztítószerek, valamint egyéb alkohol tartalmú, vegyi fertőtlenítők használatát. Ne használjunk sérüléseket okozó tárgyakat (szivacs, súrolókefe, stb.) a tisztításhoz. Első lépésként óvatosan húzzuk le a kis szívóharangot, majd meleg vízben, antibakteriális szappannal távolítsuk el a szennyeződéseket, ezt követően folyóvíz alatt alaposan öblítsük le, végül hagyjuk megszáradni.
Száradás után a kényeztető a tokba helyezhető, száraz hűvös helyen tartandó. Ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak! A kényeztetőhöz kizárólag vízbázisú síkosító használható, egyéb olajok károsíthatják az anyagát.

60.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , ,