Letapasztható vibrátor, valósághű bőrszínű Cally

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Letapasztható vibrátor, valósághű bőrszínű Cally

Letapasztható vibrátor, valósághű bőrszínű Cally

Realisztikus forma és érzet, valósághű erezet! Jellegzetes vágymakkjával és a hosszával ez nem csak hétköznapi menetre alkalmas vibrátor. Egy öröm, ha kipróbálod!
- 20,3 cm hosszú,
- átmérője kb. 3,5 - 4,5 centiméteres.
Anyagának köszönhetően könnyen és nagy ívben hajlítható. Kapcsolható végtelenül sok sebességbe, így kívánságaid nem maradnak el.

Távirányítós megoldással állítható, és mindkét nem számára használható. Síkosító használata ajánlott hozzá. A vibrátor szex közben és masztubálás közben is szuper darab! Mindegy, hogy nőről vagy férfiról van szó, többségük rendszeresen kényezteti saját magát. Van, aki csak a kezét használja, míg mások különböző eszközöket hívnak segítségül: vibrátort, csiklóizgatót, netán a kispárna csücskével dörzsölik nemi szervüket. Ezzel a szexkellékkel nem lesz semmi másra szükséged.

Ha szert szeretnél tenni egy egy Cally vibrátorra ugorj be a budapesti szexshopok közül az Intim Center üzletbe (Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Lift is van.), vagy rendeld meg közvetlenül az Intimcenter szexshop online webáruházunkból.

TPE11-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , ,