Vulcan Ripe Vagina, hengeres műpunci maszturbátor

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Maszturbátorok vaginák » Vulcan Ripe Vagina, hengeres műpunci maszturbátor

Vulcan Ripe Vagina, hengeres műpunci maszturbátor

Vedd kezedbe a maszturbációd irányítását! Ez nem lesz nehéz, ha a Vulcan Ripe Vagina hengeres formába zárt vibrátoros, redős vagina szexeszközét veszed meg magadnak. (Megrendelhető most az Intim Center szex shop online felületén.)

A Vulcan hengeres kialakású punicformája újdonságként vibrátoros motort is tartalmaz, mely által nem csak a kezeddel, de plusszban külön motoros rezgéssel is ingerelheted péniszed. A szexeszköz belseje olyan mint az igazi! Nem is akárhogy! 100%-ban Loveskin anyag, bőrszerű, realisztikus élményt nyújt. Egyben diszkrét, és garantált ejakulációt ígér. Könnyen kézbe vehető, mozgatható a péniszed körül, belső barázdált része pedig lágy, texturált izgalmakat masszírozást ígér. 6 sebesség és pulzáló a motorja. 15 cm-es teljes hossza abszolút könnyen megszerethető, a vagina látványa izgató.

Kimondottan férfi nemiszervekre kifejlesztett. Vaginát formázó nyílás Járat átmérője nyugalmi helyzetben: 2 cm használati mélysége: 14 cm puha, bőrszerű, bőrbarát anyagból, vízben is használható! Tisztítása egyszerű, a belső rész kivehető a műanyagból.

Add át magad a felejthetetlen érzésnek, a hosszú szóló maszturbációnak, vagy kérd meg barátnődet/lepd meg barátodat azzal, hogy kényezteted a Vulcan arany színű szexeszközével. A motort működtető elem nem része a csomagnak. Használatához víz bázisú síkosító ajánlott. A termék a Bp. Károly krt. 14. sz. alatti Intim Center olcsó sexshop budapesti szexshopban megnézhető, kézbe fogható és megvehető,

10.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,