Vulcan Ripe Vagina, hengeres műpunci maszturbátor

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Maszturbátorok vaginák » Vulcan Ripe Vagina, hengeres műpunci maszturbátor

Vulcan Ripe Vagina, hengeres műpunci maszturbátor

Vedd kezedbe a maszturbációd irányítását! Ez nem lesz nehéz, ha a Vulcan Ripe Vagina hengeres formába zárt vibrátoros, redős vagina szexeszközét veszed meg magadnak. (Megrendelhető most az Intim Center szex shop online felületén.)

A Vulcan hengeres kialakású punicformája újdonságként vibrátoros motort is tartalmaz, mely által nem csak a kezeddel, de plusszban külön motoros rezgéssel is ingerelheted péniszed. A szexeszköz belseje olyan mint az igazi! Nem is akárhogy! 100%-ban Loveskin anyag, bőrszerű, realisztikus élményt nyújt. Egyben diszkrét, és garantált ejakulációt ígér. Könnyen kézbe vehető, mozgatható a péniszed körül, belső barázdált része pedig lágy, texturált izgalmakat masszírozást ígér. 6 sebesség és pulzáló a motorja. 15 cm-es teljes hossza abszolút könnyen megszerethető, a vagina látványa izgató.

Kimondottan férfi nemiszervekre kifejlesztett. Vaginát formázó nyílás Járat átmérője nyugalmi helyzetben: 2 cm használati mélysége: 14 cm puha, bőrszerű, bőrbarát anyagból, vízben is használható! Tisztítása egyszerű, a belső rész kivehető a műanyagból.

Add át magad a felejthetetlen érzésnek, a hosszú szóló maszturbációnak, vagy kérd meg barátnődet/lepd meg barátodat azzal, hogy kényezteted a Vulcan arany színű szexeszközével. A motort működtető elem nem része a csomagnak. Használatához víz bázisú síkosító ajánlott. A termék a Bp. Károly krt. 14. sz. alatti Intim Center olcsó sexshop budapesti szexshopban megnézhető, kézbe fogható és megvehető,

TPE10-500

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,