Realisztikus vagina, műpunci férfiaknak maszturbáláshoz

Intim Center szexshop » Szexshop » Maszturbátorok vaginák » Vibrátor nélküli masztrubátorok » Realisztikus vagina, műpunci férfiaknak maszturbáláshoz

Realisztikus vagina, műpunci férfiaknak maszturbáláshoz

Egyszerű, zselés, szuper élethű anyagú művagina az Intimcenter.com szexshopban. Sokan zsebpuncinak nevezik a mérete miatt. Hossza: 17,8 cm. Láttad már élőben? Teljesen mint egy igazi! Sikosítóval használd.

Gyere el szexüzletünkbe, és megmutatjuk! Talán kicsit furcsának tűnik, hogy minek egy férfi számára a művagina, amikor van kedvese is? Csakhogy épp a hűséges férfiaknak lehet nagy segítség ez az eszköz, ha hosszú időre távol vannak kedvesüktől. Párok is bevonhatják ezt a szexuális segédeszközt játékaikba, ha a férfi részéről felmerül a "harmadik" megjelenésének igénye, de nem szeretnének ennek a vágynak a kielégítéséhez élő személyt bevonni az intim együttlétbe. Bár az eszköz kissé bizarrnak tűnik, de használata az egészséges szexualitás része lehet.

Nem ritka, hogy egy tartós kapcsolatban valamelyik fél hosszabb időre elutazik például a munkája miatt. Sem a férfitól, sem a nőtől nem várható el, hogy szexmentesen töltsön hónapokat. A nők rengetegféle vibrátor és műpénisz közül választhatnak, hogy kielégíthessék szexuális vágyaikat más partner segítsége nélkül, és most már a férfiaknak is elérhető egy segédeszköz, hogy képzeletben kedvesükkel lehessenek.

Cím: Intim Center szex üzlet Budapest, Károly krt. 14. félemelet. A termék vibrátoros és vibrátor nélküli verziójával is találkozhatsz a sexshop webüzletünkben.

4.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,