Vibrátoros vagina, kellemes és szuper maszturbátor férfiaknak

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Maszturbátorok vaginák » Vibrátoros vagina, kellemes és szuper maszturbátor férfiaknak

Vibrátoros vagina, kellemes és szuper maszturbátor férfiaknak

Bárhol, bármikor használható maszturbátor szilikonból, az Intim Center budapesti szexshop üzlet (1052 Bp., Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva!) maszturbátor választékából. A közösülés érzetét utánozza, ha kézzel mozgatják a péniszen vagy bekapcsolod vibrációs motorját. Loveclone anyagból készült, zseblámpányi kilátást nyújtó, belül az alagút részen érzéki gócokkal kialakított. Röviden ez jellemzi a mézédes vaginát. A könnyű takarításért kivehető a belső puha anyag.
- Hossza kb. 19 cm,
- átmérője pedig 8 - 9 cm.
A praktikusan kialakított fedele védi a belső "loveclone" anyagot. Az anyag rugalmassága imitálja a hüvelyi szorítást, szimulálja az igazi emberi bőr érzését.

Egy tipp: Ha átadod a partnerednek az eszközzel való mozgatást, szabaddá vált kezeiddel, más izgalmakat is végezhetsz az aktus alatt, akár te is kényeztetheted őt, és együtt is elélvezhettek. Javasoljuk, hogy használjon síkosítót a szexuális játékszerhez (melyet az Intimcenter web szexshop oldalon is rendelhetsz), és amikor befejezed az aktust, mosd le meleg vízzel és szappannal a játékszert, valamint hagyd kiszáradni is, így jó állapotban, hosszú ideig tudja majd élvezni a kényeztetését. Ajándékként egy kis tubus síkosítót tartalmaz.

10.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,