Virágmintás szexi egész alakos cicaruha, fehér Passion

INTIM CENTER szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Virágmintás szexi egész alakos cicaruha, fehér Passion

Virágmintás szexi egész alakos cicaruha, fehér Passion

A csábító, igazi ragadozónak, de egyben elegánsnak mondható szexi fehérneműt, a Passion BS007 cicaruhát most te is pár kattintással megveheted online sexshopból. A testharisnya felvételével szexisebb lehetsz mint valaha!

Az erotikus rugalmas rácsszerkezete átláthatóságot kínál a tekinteteknek. A virágminták hangsúlyozzák a felső részt, míg a nagy Y vágat alul szabadabb szexet kínál. Elasztikus anyaga minden testre szépen feszül, 85 % poliamidot, 15 % elasztánt tartalmaz.
Pikáns megjelenése egyben szolídságot is sugall, a karokon háromnegyedig, míg a lábakon a lábfejekig ér le. Ki ne szeretne egyszer az életében ebben hódítani? A Passion BS007-es cicaruha most fehér színben kapható egy méretben (S/M) az Intim Center szexshopjában, a belvárosban. (Cím: Budapest, V. ker. Károly krt. 14.)

Vigyázat! Ezek a szexi fehérneműk nagy népszerűségnek örvendenek, kihangsúlyozzák a női íveket. Direkt így tervezik meg őket. Hogy lehengerlőek legyenek, fülledt erotikát kínáljanak, de egyben fedjék az erotikus részeket, kíváncsiságot gerjesztve a férfiakban.
Ajándékba is kíváló választás. Vegyél egyet feleségednek, vagy barátnődnek és élvezzétek a szex varázsát.

A hétköznapok unalmasságának megtöréséhez az egyik legjobb választás a Passion bodystocking. Változatai révén egyéniséghez illőt találsz belőlük színben, méretben és kialakításban az Intim Center szexshop üzletében, Budapesten. Gyere és válogass a mindig megújuló készletből.

4.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,