Szexi nővérke jelmez kacér szerepjátékhoz

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Szexi nővérke jelmez kacér szerepjátékhoz

Szexi nővérke jelmez kacér szerepjátékhoz

Erotikus nővér ruha a Roxana kollekciójából. A játék leírhatatlan lesz, ha felveszed. A kacér nővér jelmez olyan nők fantáziájának része, akik veszik a bátorságot és felülkerekednek a férfin, vagy éppen szeretik őt kényeztetni. Ugyanis minden pasi néha úgy érzi, "egy kicsit beteg". A kacér szerep egyszerűen ellenállhatatlanná tesz - a pasinak még a szívverése is eláll majd abban a pillanatban, hogy meglát a jelmezben.
Szeretik kényeztetni magukat, ezért ebben az erotikusan kivágott ruhában a legjobb kezelést kaphatják, a saját külön szexis nővérkétől. Ideális esetben egy pasi sem tud ellenállni a csábításnak, és rögtön következik a szex, egy kis előjáték után.
A fénylő ruha kiemeli a női vonalakat. Teljesen nyitott hátul, elől V kivágása van, amely a mellet hangsúlyozza. A csomag tartozéka a ruha és a tanga, valamint a fejpánt is. Igazán nagyon szexis egy összeállítás. Lepd meg vele pasidat, és "ápold le!"
Az Intim Center szex shop üzletben a szexi ruhák széles gyűjteményét is felpróbálhatod, vagy ha L/XL méretekkel rendelkezel, a Roxana fehér-rózsaszín fodros ruháját a szexshop netes webáruházból a legjobb szexshop vállalozástól megrendelheted. Üzletünk címe: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet.

8.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,