Szexi Obsessive ruha, bordó hálós dressz

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Szexi ruhák » Szexi Obsessive ruha, bordó hálós dressz

Szexi Obsessive ruha, bordó hálós dressz

Az Obsessive D218 bordó dress az Intim üzlet erotikus fehérnemű választékából a legbujább fehérneműk egyike, ami kötelező hálószobai kellék, hiszen egyszerre édesen ártatlan, mégis csordultig tele van női rafinériával. A sejtelmesen libbenő, lágy anyagok, az áttetszően incselkedő anyaga szinte hipnotikus erővel hatnak a férfiakra, és nincs az a szunnyadó fantázia, ami ne kelne új életre tőlük. Használd ki a huncut fehérnemű vágykeltő hatását, és csald ágyba a pasidat kedvenc darabodban!
Ideje elkezdeni a csintalan mókát! Érezd az igazi izgalmat! Gyerünk! Ez a puha kötöttáru kedvez az érzékeknek, és meghökkenti a szeretőd! Mindössze annyit kell tenned, hogy képzeld el ezt a csábító ruhát magadon, és rendeld meg az Intimcenter.com online szexshopban, vagy vásárold meg személyesen a szexshop budapest üzletben: 1052 Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
Ajándékozd meg magad, vagy párod vele! Ajándékba alkalomra, Valentin napra, karácsonyra kiváló. Nőies részletek a ruhán! Rendkívülien vadító ruci bordó színben. Virágos alkalmazás a melleknél és a ruha alján. Ritka hálója kiemeli a testet. A kötöttáru tökéletesen feszül a testre. Anyaga 90% nylon, 10% elasztán. Méret: S/M.

7.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,