Vékony fekete, Bad Kitty műbőr nyakörv

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Kiegészítők » Vékony fekete, Bad Kitty műbőr nyakörv

Vékony fekete, Bad Kitty műbőr nyakörv

Fétis tartozék! Ezzel a szexi termékkel nem mondhatod, hogy szorul a nyakad körül a hurok. Eszedbe sem fog róla jutni, csak a szex és a csábítás, a dominajátékok. Vékony, fekete műbőr kialakításával olyan nyakörv, melyet mindenki szívesen hord.
A domina érzetet is, vagy szolgalány érzetet is keltő egyszerű kinézetű kütyütől, beindul az erotika. Dupla kidolgozása varrott szegéllyel rendelkezik, így strapabíró. Középen elől egy kis fém karika mutatja, hogyan lehet még inkább bondage szituációba kerülni vele.
A nyakravaló mérete 49 cm, állítható, rendelhető az Intimcenter.com online szexshop webáruház választékából. Szélessége mindössze 2,5 cm, így szexisen izgató. Bevonata poliuretán.
A Bad Kitty collar terméke ajándékba is jó választás, az erotikus játékok egyik kedvelt első darabja. Korbácsszettel, síkosítóval és egyéb domina öltözékkel is kiegészítheted a vonzó külsőd az Intim Center szexüzletének széles választékú készletéből. Cím: Szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet ahol keress minket nyitvatartási időn belül, hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

TPE7-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,