Szőke hosszú paróka


Szőke hosszú paróka

Szerepjátékkal szerezz magadnak és kedvesednek különleges hangulatot a szexhez! Csábítsd el, rendezz egy bemutatót, előjátékot, mint egy diáklány, vagy akár mint egy bombázó szőke vadmacska. A selymes, valódinak tűnő parókával pillanatok alatt megváltoztathatod a kinézetedet! Próbáld fel, hogyan áll neked! Kiváló anyagból készült, jól rögzíthető, eredeti hatást kelt.
Tisztítása egyszerű. Tökéletesen kidolgozott, még a fejbőrnél sem látható ragasztás nyoma. Belül gumírozott háló van (mérete még egy kapoccsal is külön állítható), így minden fejmérethez illeszkedik. Nem kócolódik, csat és hajgumi is használható hozzá. Kb. 45 cm hosszú.
Gyere be érte akár személyesen üzletünkbe (cím: Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál), és nézz hozzá illő ruházatot (diáklány, stewardess, latex öltözéket), vagy akár egy hódító fehérneműt, csipkés harisnyát.

Biszex férfiak, és nők szeretik a parókát, szerepjátékokhoz. A netes  szexshop online webáruházunkban is sokféle kiegészítő közül válogathatsz. Sok férfit fel lehet izgatni a szőke cicababa jelmezekkel, próbáld hát ki te is, milyen, ha párod elereszti a fantáziáját, és másként szeretkezik veled, ebben a parókában, mintha egy teljesen másik személlyel közösen élvezne el.

TPE13-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,