Nyuszi jelmez, 4 részes Obsessive bunny teddy

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Szexi jelmezek » Nyuszi jelmez, 4 részes Obsessive bunny teddy

Nyuszi jelmez, 4 részes Obsessive bunny teddy

4 részes Obsessive Bunny Teddy nyuszilány jelmez, ebben biztos csábító nyuszilány leszel. Férfi, játssz ezzel az édes kis nyuszival! Bolyhos farok, szexi mandzsettás ing, játékos fülek, csokornyakkendő.
Szép és rugalmas anyagból készült, az összetétel: 70% poliészter, 30% pamut. Méret: S/M. Majdnem minden nő álma, hogy szexi legyen és csábító. Olyan, akire a férfiak tűzbe jönnek. Már az érzés és az önbizalom miatt. Otthon egy szexi jelmez tuti hogy hatsásos lesz!
Leírás: Szexi ruha díszekkel, elegáns nyuszi stílus.
A fekete és a fehér szín kiemeli a testet, játékos motívumokkal. Szabályozható pántok, tökéletes illeszkedés. A szexi jelmez függőleges díszítésére gyöngyök lettek felhasználva. Karcsúsító hatású. Kapocs és szem lágyéknál, könnyű fel és levenni. Bolyhos farok ösztönző, hogy játszatok! Tökéletes részletek készletbe foglalva, vicces fül, csokornyakkendő galléros ing mandzsetta!
A terméket megrendelheted, vagy személyesen megvásárolhatod a budapesti szexshop, Intim Centerben: 1052 Szex shop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! A gyártó oldalán a termék itt látható.

14.000 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Termék címkék: , , , , , , , , ,