Hosszú, fekete lakk kesztyű

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Hosszú, fekete lakk kesztyű

Hosszú, fekete lakk kesztyű

A szuper szexis, hosszú kesztyűt az Intimcenter.com szexshop üzlet lakk anyag rajongóknak, fétish kedvelőknek maximálisan ajánlja. A fekete, fényes, pvc kesztyű az oldalsó szakaszon teljesen a testhez simul, egészen a könyökig, így vékonyító, feltűnő hatást vált ki. Szuper elegáns, egyenes szabásvonal jellemzi. Anyaga stretch-es, 90% poliészter, 10% poliamid, és poliuretán bevonat. Egészítse ki vele lakk öltözékét vagy csak viselje magában ezt a kiegészítőt!
A Black Level termékei híresek a vadító, erotikus megjelenésről, melyet most ön is kipróbálhat. Vajon mit fog hozzá szólni a kedvese? Egy biztos, ha így jelenik meg otthon az ajtóban, extra szexreakciókat válthat ki az éjszakai szerelmeskedéshez.
Lakk maszkokért, és további lakk öltözékekért térjen be budapesti üzletünkbe (1052 Budapest, V., kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!), és töltse fel kollekcióját a legvagányabb darabokkal. Nyitva vagyunk minden nap. A kesztyű M-es méretben rendelhető online sexshop webáruházunkból is.

TPE10-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , ,