Hat részes Obsessive Police szett, szexi jelmez

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Hat részes Obsessive Police szett, szexi jelmez

Hat részes Obsessive Police szett, szexi jelmez

Motozás vagy büntető pontok? Hatrészes szexis rendőrnő jelmez az erotikus fehérneműk kínálatából. A blúz elemei a gallér, a mandzsetták és a mellen található zseb vinilből készültek. A jobb vállon és a bal mell felett Police feliratú plakett látható. A top elől cipzározott. A megfelelően kialakított sort szépen kiemeli a feneket. Az övre két lecsatolható zsinór köteget helyzetek el, amelyek szabadon felhasználhatóak pl. megkötözésre.

A komplettben vinil siltes sapka is megtalálható. Ha te is gondolkodtál már olyan szexi fantáziában, hogy egy rendőrnő támad le, vagy éppen rendőr szerettél volna lenni ebben a felállásban, akkor most itt a lehetőség! A szexi öltözék láttán a pasik biztosan hímvessző felemeléssel fognak tisztelegni neked. A szexi jelmez S/M méretben rendelhető meg az online szexshop webáruház termékeiből.

Az S/M méret mellbősége 70 - 80 cm, dereka 57 - 72 cm, csípőmérete 85 - 100 cm. A  budapesti szexbolt üzletünkben a jelmez fel is próbálható! (Címünk: Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet) A Obsessive szett kiegészítéséhez, a zsinóros megkötözés folytatásához érdemes egy bilincset is beszerezni tőlünk, mellyel teljessé teheted az erotikus összeállítást.

18.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,