Szexi mini-ruha, háló, átlátszó Chilirose

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Szexi mini-ruha, háló, átlátszó Chilirose

Szexi mini-ruha, háló, átlátszó Chilirose

A férfiak a látványra buknak, számukra az egyik legfontosabb izgatószer a meztelen női test. Ezt az ígéretet hordozza magában a fehérnemű megpillantása is, hiszen ha már eddig jutottak, nemsokára az is lehullhat a nőről.
Romantikus vagy vad estére készül? Keres egy önre szabott szexi ruhát? Egy testhez álló harisnya anyaggal? Az Intim Center szexshop üzlet1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!) a Chilirose kollekció mini ruháját kínálja fel, egy szexi hódításhoz, domina szexhez. A kicsit elektromos hálózatra emlékeztető kialakítása, a nylon hálós szövése előnyösen mutatja derekát, ezáltal a női formát kiemeli.

A vékony pántok és a csupasz vállak provokatívak, míg az enyhén áttetsző mellkas rész kissé titokzatos, exkluzív. Romantikus fényben a ruha nem csak csábító, de dögös megjelenést is kölcsönöz önnek. A mini-ruha puha stretch anyaga: 80% poliamid, 20% elasztán. Varrás nélkül készül, és jellemző rá az érzékiség. Ha megfelelő önnek az S/M méret, kattintson a rendelésre az Intimcenter.com sexshop webáruházban. Csak óvatosan! Minden férfit levehet a lábáról! Jelenleg piros színben kapható!

Fontos, hogy milyen fehérneműt rejt a ruhád. Akkor is, ha csak te tudod, mi van rajtad, a kisugárzásodba belevegyül egy kis pajkosság, titokzatosság, amit a férfiak radarja akaratlanul is felfog.
Ügyelj arra, hogy ne közönséges fehérneműt válassz a csábításhoz, mert könnyen a ló másik oldalára eshetsz át. Az érzékiséget a közönségességtől egy vékony határvonal választja csak el.

TPE6-000

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,