Obsessive fekete, átlátszó, egész alakos testharisnya

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Cicaruhák » Obsessive fekete, átlátszó, egész alakos testharisnya

Obsessive fekete, átlátszó, egész alakos testharisnya

Az apró szemű, kiváló minőségű, neccből készült testharisnya rajtad is jól áll. Feszes, egyéni design, mely szexisen tárja fel vállaid, domborítja ki nőies testrészeid. A felső nyaki részen és a bal lábon gyönyörű virágmintával díszítették.
A lágyékban pikánsan nyitott. Teljes egészében fedi a testet az átlátszó, hálós szerkezetével. Nézd meg az Intim Center szex boltban - 1052 Budapest, Károly krt. 14. - vagy ha megtetszett rendeld meg az online szexshop webáruház kínálatából. Mérete S/M. Anyaga finom, puha tapintású, 90% nylon, 10% elastan. A fekete szexi fehérneműhöz korbácsot, és magassarkú cipőt ajánlunk, hogy teljessé tedd a szexi kiegészítőkkel is az Obsessive egész alakos erotikus testharisnyáját.
Ha férfiaknak vagy nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

6.500 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,